K Karb10 Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Merhaba, PS5 kullanıyorum, ama oyunda menü ve spiker dili olarak Türkçe yok. Son sürüme güncelledim.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 872 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #2 Hocam siz oyun dilini seçmeye çalışmışsiniz , oyunun ayarlarında veri indir kısmı var , anlatım dilini seçip oradan indirebilirsiniz . Son düzenleme: 8 Aralık 2024
Hocam siz oyun dilini seçmeye çalışmışsiniz , oyunun ayarlarında veri indir kısmı var , anlatım dilini seçip oradan indirebilirsiniz .
K Karb10 Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 Wag7r dedi: Hocam siz oyun dilini seçmeye çalışmışsiniz , oyunun ayarlarında veri indir kısmı var , anlatım dilini seçip oradan indirebilirsiniz . Genişletmek için tıkla... video ile göstere bilirmisiniz
Wag7r dedi: Hocam siz oyun dilini seçmeye çalışmışsiniz , oyunun ayarlarında veri indir kısmı var , anlatım dilini seçip oradan indirebilirsiniz . Genişletmek için tıkla... video ile göstere bilirmisiniz
S sercanbil Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #4 Hocam bende de aynı sorun var Türkçe dil desteği görünmüyor çözebildinmi Karb10 dedi: Merhaba, PS5 kullanıyorum, ama oyunda menü ve spiker dili olarak Türkçe yok. Son sürüme güncelledim. Eki Görüntüle 2369398 Genişletmek için tıkla... Çözebildinmi hocam bende aynı sorundan müzdaribim
Hocam bende de aynı sorun var Türkçe dil desteği görünmüyor çözebildinmi Karb10 dedi: Merhaba, PS5 kullanıyorum, ama oyunda menü ve spiker dili olarak Türkçe yok. Son sürüme güncelledim. Eki Görüntüle 2369398 Genişletmek için tıkla... Çözebildinmi hocam bende aynı sorundan müzdaribim