Efsane 4x12 Performax Xenom Kasa

Ürünü cuma günü indirimli fiyat ile 304 TL ücret ile aldım, cumartesi şubeye geldi bu gün aldım.

Ürün geldiğinde kutu biraz zarar görmüştü fakat bir şey fark ettim ki ürünü 2 adet kutuya koymuşlardı o yüzden kasa çok sağlam olarak geldi, küçük bir detayda olsa güzel.

Malzeme kalitesi olarak Zalman N5 ile aynı diyebilirim, şakam yok daha önce Zalman M5'de inceledim kalitesi güzeldi, şu an Performax Xenom bir Zalman N5 kadar iyi olmasa da malzeme kalitesi gayet iyi.

Fan kalitesi olarak beğendim fakat deneyemedim çok kaliteli değil fakat dandik bir fan değil, ön mesh gayet iyi kalitede yan cam akrilik fena değil.

Dosya Ekleri

• IMG_20201221_170320.jpg
    IMG_20201221_170320.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 335
  • IMG_20201221_170327.jpg
    IMG_20201221_170327.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 341
  • IMG_20201221_170336.jpg
    IMG_20201221_170336.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 348
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü cuma günü indirimli fiyat ile 304 TL ücret ile aldım, cumartesi şubeye geldi bu gün aldım.

Ürün geldiğinde kutu biraz zarar görmüştü fakat bir şey fark ettim ki ürünü 2 adet kutuya koymuşlardı o yüzden kasa çok sağlam olarak geldi, küçük bir detayda olsa güzel.

Malzeme kalitesi olarak Zalman N5 ile aynı diyebilirim, şakam yok daha önce Zalman M5'de inceledim kalitesi güzeldi, şu an Performax Xenom bir Zalman N5 kadar iyi olmasa da malzeme kalitesi gayet iyi.

Fan kalitesi olarak beğendim fakat deneyemedim çok kaliteli değil fakat dandik bir fan değil, ön mesh gayet iyi kalitede yan cam akrilik fena değil.

Kasayı çalışırken de fotoğraflar mısınız? Fanların rengini merak ettim.

Resimlerde sanki bunun önü kapalı görünüyordu değilmiş. Fan, malzeme kalitesi tartışılır ama fiyatına göre olsun o kadar da. Resimlere üstten, içini ve arka kablolama kısmını gösterecek şekilde ekleme yaparsan alacak olanlara daha faydası dokunur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı