@Jira Adam akıllı indirim yapılan ürün az zaten. Çoğu sitede eski fiyatlarından satılıyor, milleti kandırmak için önceki fiyat etiketinin üzerine kırmızı çizgi çekip indirim yapıldığını varsayıyorlar.
@Jira Aynen kitap alacaktım HB sitesinden baktım indirim falan yapıldığı yok, bende başka siteye yöneldim D&R sitesine en azından fiyatlar daha uygundu. Türkiye de Black Friday anlayışı anca böyle olur.
Hiçbir şey almadım çünkü ihtiyacım yoktu. Bu kara cumalar Amerika'nın tohumları hep. İnsanları hepten tüketime yönelten icatlar. İhtiyacı olmayan adam sözde indirim var diye alakasız alakasız şeyler alıyor bu indirimlerde. Olaya dar baktığın zaman indirimler güzel göz boyuyor. Geniş baktığın zaman mevzu ortada zaten. Saçma buluyorum böyle şeyleri. Bizi biz yapan değerleri siliyor resmen yavaş yavaş.
Hiçbir şey almadım çünkü ihtiyacım yoktu. Bu kara cumalar Amerika'nın tohumları hep. İnsanları hepten tüketime yönelten icatlar. İhtiyacı olmayan adam sözde indirim var diye alakasız alakasız şeyler alıyor bu indirimlerde. Olaya dar baktığın zaman indirimler güzel göz boyuyor. Geniş baktığın zaman mevzu ortada zaten. Saçma buluyorum böyle şeyleri. Bizi biz yapan değerleri siliyor resmen yavaş yavaş.
Orası öyle abi tabi Senin aldığın şu taşınabilir hoparlör ve harddisk fiyatına göre cidden çok iyiydi.
İkisi de inanılmaz ihtiyacım olan bir şeydi, keşke erken paylaşsaydın da ben de sipariş verebilseydim
Gençlikte çekilen her video ve fotoğrafı orjinal kalitesinde özenle saklayan biriyim, taşınabilir HDD çok büyük ihtiyacım o yüzden.
Taşınabilir hoparlörü de sahilde bisiklet sürerken suluk kısmına takıp şarkı dinlemek için düşünüyordum. O da bir ihtiyaçtı, önceden planlamıştım almayı.