Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.119 Makaleler 26 Çözümler 520 Dün 21:46 #1 Battle.net'te 2 Aralık'a kadar sürecek olan Efsane Cuma indirimleri başladı. Blizzard, Activision ve Microsoft oyunlarında güzel indirimler var. İndirim sayfası: https://eu.shop.battle.net/tr-tr/sale/black-friday-2025
Battle.net'te 2 Aralık'a kadar sürecek olan Efsane Cuma indirimleri başladı. Blizzard, Activision ve Microsoft oyunlarında güzel indirimler var. İndirim sayfası: https://eu.shop.battle.net/tr-tr/sale/black-friday-2025
D deserteagle7 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 838 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:47 #2 Bunlar da mı dolara geçmişti?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.119 Makaleler 26 Çözümler 520 Dün 21:48 #3 deserteagle7 dedi: Bunlar da mı dolara geçmişti? Genişletmek için tıkla... Linki düzenledim, tekrar kontrol edin.
deserteagle7 dedi: Bunlar da mı dolara geçmişti? Genişletmek için tıkla... Linki düzenledim, tekrar kontrol edin.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.185 Makaleler 5 Çözümler 20 Dün 21:55 #4 deserteagle7 dedi: Bunlar da mı dolara geçmişti? Genişletmek için tıkla... Battle.net hep dövizdi diye biliyorum.
deserteagle7 dedi: Bunlar da mı dolara geçmişti? Genişletmek için tıkla... Battle.net hep dövizdi diye biliyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.119 Makaleler 26 Çözümler 520 Dün 21:56 #5 Itechin.g dedi: Battle.net hep dövizdi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, birkaç sene önce Türk lirasına geçtiler.
Itechin.g dedi: Battle.net hep dövizdi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, birkaç sene önce Türk lirasına geçtiler.
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.528 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:49 #6 Doom the Dark ages %50 indirim almış Steam'de aynı oranda indirim alırsa Steam üzerinden alınır, aynı fiyata geliyor neredeyse. Yarın perşembe Steam üzerinden indirim alabilir.
Doom the Dark ages %50 indirim almış Steam'de aynı oranda indirim alırsa Steam üzerinden alınır, aynı fiyata geliyor neredeyse. Yarın perşembe Steam üzerinden indirim alabilir.
teokrasy Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 07:14 #7 Hem ana oyun hem genişleme paketi olan hangisi ? Doğru düzgün bir şekilde açıklaması yok ya da anlamadım ben bir türlü hangi paket neyi içeriyor..
Hem ana oyun hem genişleme paketi olan hangisi ? Doğru düzgün bir şekilde açıklaması yok ya da anlamadım ben bir türlü hangi paket neyi içeriyor..