19 yaşındayım, bütçem 270.000 TL falan. Kendime o bütçeye göre araba arıyorum. Efsane kasa Corolla tercih etmek istiyorum alınır mı?
Başlıca sorunları nelerdir? Araba hakkında bilginiz var mı?
Kesinlikle büyük problem olmadığı sürece binici olurum araçda motor yemesin Yağ yakmasın gerisi halolur diye düşünüyorumO bütçeye aldığınız arabalarda en sorunsuzu Toyota'dır ona emin olun, Renault Megane 1-Clio-symbol, Fiat Albea, şahin v.b bu arabaların yanında çok sorunlu kalıyor. Tabii efsane kasa Corolla'da sorunsuz demiyorum.
En büyük sorunu frenleri. Genel olarak günümüze kadar Toyota'ların frenleri rakiplerine göre hep zayıf hissettirmiştir.
Hocam hiçbir opsiyon aramıyorum araba segmentine uygun olsun yeter teyp takarım 2 tane hoparlör getirsin götürsün yeterAraba sorunsuz evet ama bombos haberiniz olsun. Cok tercih edildigi icin fiyatlarida bayagi yuksek ayrica.
Fren balatası ile alakalı değil, arabanın karakterinde olan bir şey bu. Araba çok hafif ve 1.6 olanları gittiği kadar duramıyor. Dikkatli kullanınca bir problem yaşatmaz muhtemelen ama yüksek hızda frenlemen gerekince çok korkutuyor. Ben 2023 Corolla kullanıyorum, onda bile frenler diğer rakiplerine göre güçsüz hissettiriyor. Öncesinde 96 modelini kullandım, o arabayla kazam da var. Frenler gerçekten tehlikeli. Özellikle ıslakta falan durmak bilmiyor.Fren balatasını değiştirebilirim öyle masraflar yaparım onda sorun olmaz ama getir götür yapsın yeter hocam kullanacağım şehir kars veya Kayseri olacak.
Fren balatası ile alakalı değil, arabanın karakterinde olan bir şey bu. Araba çok hafif ve 1.6 olanları gittiği kadar duramıyor. Dikkatli kullanınca bir problem yaşatmaz muhtemelen ama yüksek hızda frenlemen gerekince çok korkutuyor. Ben 2023 Corolla kullanıyorum, onda bile frenler diğer rakiplerine göre güçsüz hissettiriyor. Öncesinde 96 modelini kullandım, o arabayla kazam da var. Frenler gerçekten tehlikeli. Özellikle ıslakta falan durmak bilmiyor.
Toyota tabiki uzun yıllar kullanılması ile meşurdur. Ama benim tercihim modifiyeli Tofaş olurdu.19 yaşındayım, bütçem 270.000 TL falan. Kendime o bütçeye göre araba arıyorum. Efsane kasa Corolla tercih etmek istiyorum alınır mı?
Başlıca sorunları nelerdir? Araba hakkında bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.