Efsane kasa Corolla alınır mı?

mazda 323 de tercih edebilirsin. corollanın efsane kasaları çok revaçta olduğu için piyasası hak ettiğinden yukarıda oluyor
Parçası bulunur mu kral bunların çünkü değişkenlik gösterebilirim arabada

Toyota tabiki uzun yıllar kullanılması ile meşurdur. Ama benim tercihim modifiyeli Tofaş olurdu.
Tofaş ne knk ayaklı mezarlık

19 yaşındayım, bütçem 270.000 TL falan. Kendime o bütçeye göre araba arıyorum. Efsane kasa Corolla tercih etmek istiyorum alınır mı?
Başlıca sorunları nelerdir? Araba hakkında bilginiz var mı?
Hocam 1.6 hidrolik-klimalı bulabilirsen yaşarsın, bide temiz olursa tabii araba, onun dışında 1.3-1.5 Hyundai Accent bakabilirsin, taksi çıkması yıkık Era bile bulunur, 97-98 Mondeo Ghia dolu bir araçtır tavsiye ederim, ama yakıtı üzer biraz 2.0 motor çünki, karar yine sizin.

Hocam 1.6 hidrolik-klimalı bulabilirsen yaşarsın, bir de temiz olursa tabii araba, onun dışında 1.3-1.5 Hyundai Accent bakabilirsin, taksi çıkması yıkık era bile bulunur, 97-98 Mondeo ghia dolu bir araçtır tavsiye ederim, ama yakıtı üzer biraz 2.0 motor çünkü, karar yine sizin.

1.6 XL mi xli mi iyi hocam sizce hangisi.

Ever herkes gli diyor ama gli fiyatını çok uçurdular full boyalı ama degisensiz var 200 binde alınır mı sizce? temiz bakılmış 280.000TL
Hocam boya önemli değil(temizlik amacıyla boyanmış ise), değişen bunlarda kaput ve ön camurluklardan biri kroniktir😅, 200k km de gayet iyi gibi ama 280 eder mi bilmem, şahsen ben Max 250 bilemedin 260 veririm oda temiz olması kaydıyla. İsterseniz 200-250 bandina 2.0 Mondeo Ghia da bakabilirsiniz ama bir Toyota sağlamlığı değil tabiki.

Hocam boya önemli değil(temizlik amacıyla boyanmış ise), değişen bunlarda kaput ve ön camurluklardan biri kroniktir😅, 200k km de gayet iyi gibi ama 280 eder mi bilmem, şahsen ben Max 250 bilemedin 260 veririm oda temiz olması kaydıyla. İsterseniz 200-250 bandina 2.0 Mondeo Ghia da bakabilirsiniz ama bir Toyota sağlamlığı değil tabiki.
Evet biraz öyle hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı