Efsane Türk oyunu- EXOMECHA duyuruldu!

Ben bunun türk yapımı olduğunu Enis abimiz video atmadan önce öğrenmiştim. Oyunun adını yazdım Google'a, Webtekno'da gördüm oyunun Türk yapımı olduğunu. İlk günden indireceğim. Yeni Battlefield 2022'ye ertelenirse hiç değilse Battlefield hayranlarını doyuran bir oyun olur.

Geç cevap oldu ama;
''Efsane Türk Oyunu'' Yani bundan iyi Türk oyunu var mı

Oyunun bir önceki versiyonu olup çok tutsa dersin ki efsane oyunun ikincisi falan. Kelimeyi yanlış seçmişsin.

Mobil, PC ayırmadan bakarsak devasa bir Peak firması vardı oyunları "efsane" olmuş. İstanbul Kıyamet Vakti vardı vb. Crysis'i saymıyorum Alman oyunu diye geçer o. Bakalım bir çıksın da, çünkü duyuru videolarına bakarsak çok absürd oyunların da tanıtımı yapıldı daha önce.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternet kafelerde "Türk oyunu moruq " diye oynayacak çocuklardan öteye geçebilirse başarılı olur.

İnternet sitelerinde bazen sağda solda beliren gıcık reklamlar olur. Ha işte orada oynatılan reklamlar gibi sunumu başarılı. Bir de Android telefon ve tablet için ideal sanırım. Yanlış anlaşılmasın lakin Sezar'ın hakkı Sezar'a.
Aklıma geldi de şöyle yazıları da eklenebilirdi. Rakibini yok et. Hedefi tuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…