- Makaleler
- 2
2300 liraya bilgisayarımı sattım, 1 saat oluyor para hesabıma geçmedi.
Yanımda gönderdi, hesabından bakiye düştü. Yine de arasın mı ?Göndermemiş olabilir, gönderici güvenlik blokesine takılmış bankayı arayıp onay vermesi gerekiyor olabilir.
Bazen para askıda kalabiliyor, bankaya müracaat edin.Yanımda gönderdi, hesabından bakiye düştü. Yine de arasın mı ?
Arayıp durumun akıbetini sorgulayın, parayı gönderdik neden hesaba düşmedi diye. Banka zaten gerekli açıklamayı yapacaktır. Hangi bankadan hangi bankaya EFT yapıldı acaba?
Çok teşekkürler dostlar, bankayı arayacak arkadaş.Bazen para askıda kalabiliyor, bankaya müraacat edin.
Hesap hareketlerine baktım yok. Bekleyeceğiz bakalım.gözüküyor mu bakın.
Hangi bankadan EFT yapıldığını ve hangi bankaya gönderildiğini de öğrenebilir miyim acaba hocam?Çok teşekkürler dostlar, bankayı arayacak arkadaş.
Hesap hareketlerine baktım yok. Bekleyeceğiz bakalım.
Denizbank'tan Ziraat'e gönderildi. Fastpay ile.Hangi bankadan EFT yapıldığını ve hangi bankaya gönderildiğini de öğrenebilir miyim acaba hocam?
Denizbank ve Halkbank EFT / Fast EFT işlemleri hep sıkıntılı olmuştur, banka tarafından bilgi almanızda fayda var, bazen gönderilen tutar havuzda kalabiliyor.Denizbank'tan Ziraat'e gönderildi. Fastpay ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.