M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #1 Egb elektronikten oyun kolu alacağım da güvenilir mi bilmiyorum egb elektronik güvenilir mi?
brsxeasy Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2024 #2 Aldınız mı? Aldıysanız problem yaşadınız mı? Bende mouse almayı düşünüyorum ama güvenemedim.
M Mithril9 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #3 mezzi dedi: Egb elektronikten oyun kolu alacağım da güvenilir mi bilmiyorum egb elektronik güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Aldınızmı hocam?
mezzi dedi: Egb elektronikten oyun kolu alacağım da güvenilir mi bilmiyorum egb elektronik güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Aldınızmı hocam?
M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #4 brsxeasy dedi: Aldınız mı? Aldıysanız problem yaşadınız mı? Bende mouse almayı düşünüyorum ama güvenem Genişletmek için tıkla... Mithril9 dedi: Aldınızmı hocam Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar aldım şuan kargoda dün kargoya verildi inşallah sıkıntısız gelir geldiği zaman yine yazarım.
brsxeasy dedi: Aldınız mı? Aldıysanız problem yaşadınız mı? Bende mouse almayı düşünüyorum ama güvenem Genişletmek için tıkla... Mithril9 dedi: Aldınızmı hocam Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar aldım şuan kargoda dün kargoya verildi inşallah sıkıntısız gelir geldiği zaman yine yazarım.
talhaF2F Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 mezzi dedi: Arkadaşlar aldım şu an kargoda dün kargoya verildi inşallah sıkıntısız gelir geldiği zaman yine yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende oyun kolu almayı düşünüyorum. Acaba ürün size ulaştı mı? Üründe herhangi bir sorun var mı?
mezzi dedi: Arkadaşlar aldım şu an kargoda dün kargoya verildi inşallah sıkıntısız gelir geldiği zaman yine yazarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende oyun kolu almayı düşünüyorum. Acaba ürün size ulaştı mı? Üründe herhangi bir sorun var mı?
M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #6 talhaF2F dedi: Hocam bende oyun kolu almayı düşünüyorum. Acaba ürün size ulaştı mı? Üründe herhangi bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun kolu geldi. Güzel paketlenmiş şekilde geldi. Sorunsuz teslim aldım. Sadece kargo ücreti baya pahalı mümkünse PTT kargo ile almayın onun dışında firmayı ben beğendim. Alabilirsiniz.
talhaF2F dedi: Hocam bende oyun kolu almayı düşünüyorum. Acaba ürün size ulaştı mı? Üründe herhangi bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun kolu geldi. Güzel paketlenmiş şekilde geldi. Sorunsuz teslim aldım. Sadece kargo ücreti baya pahalı mümkünse PTT kargo ile almayın onun dışında firmayı ben beğendim. Alabilirsiniz.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.558 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #7 Bu siteden bu ürünü alacağım elime gelir umarım.
emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 394 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #8 Sparkyy dedi: Bu siteden bu ürünü alacağım elime gelir umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende mikrofon almayı düşünüyorum ulaştımı elinize.
Sparkyy dedi: Bu siteden bu ürünü alacağım elime gelir umarım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende mikrofon almayı düşünüyorum ulaştımı elinize.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.558 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #9 emirDedim dedi: Hocam bende mikrofon almayı düşünüyorum ulaştımı elinize. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.5 yıl olmuş ürünü aldığımi hatırlamıyorum ama sanırım satın almadım.
emirDedim dedi: Hocam bende mikrofon almayı düşünüyorum ulaştımı elinize. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.5 yıl olmuş ürünü aldığımi hatırlamıyorum ama sanırım satın almadım.