EGB elektronik güvenilir mi?

rimurunava

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller herkese, lehim işlerim için üçüncü el almaya karar vermiştim. Egb Elektronik'te satılan modele denk geldim. Kendi sitelerinde 131TL'ye satıldığı için başta şüphelendim. Hepsiburada'da 9,4 puana sahipler. Hepsiburada mağazalarında aynı ürünü 284TL'ye satıyorlar. Sizce güvenilir mi?

İyi sosyaller herkese, lehim işlerim için üçüncü el almaya karar vermiştim. Egb Elektronik'te satılan modele denk geldim. Kendi sitelerinde 131TL'ye satıldığı için başta şüphelendim. Hepsiburada'da 9,4 puana sahipler. Hepsiburada mağazalarında aynı ürünü 284TL'ye satıyorlar. Sizce güvenilir mi?
Ticaret bakanlığında sorguladığımda bir kayıt bulamadım.
1742994402831.png

ETBIS'e kayıtlıyoruz diyorlar ancak zannetmiyorum.
1742994455719.png

Önceden kendi sitelerinden alışverişim olmuştu güvenilirlerdir. Ayrıca kendi sitelerinde 131TL olduğuna bakmayın minimum 100TL kargo ödersiniz bu ürüne zaten. Ha Hepsiburada'ya göre yine daha ucuza geliyor orası ayrı :D

Teşekkürler. Almayı düşünüyorum gelişmeleri buraya yazarım başka bakan olur belki.

Ticaret bakanlığında sorguladığımda bir kayıt bulamadım.
Eki Görüntüle 2454357
ETBİS'e kayıtlıyoruz diyorlar ancak zannetmiyorum.
Eki Görüntüle 2454358

Bende bulamadığım için işkillenmiştim ama hem Trendyol hem de Hepsiburada mağaza puanları yüksek o yüzden emin olamadım.

Teşekkürler. Almayı düşünüyorum gelişmeleri buraya yazarım başka bakan olur belki.

Bende bulamadığım için işkillenmiştim ama hem Trendyol hem de Hepsiburada mağaza puanları yüksek o yüzden emin olamadım.
Yani bu durumda tecrübeye dikkat etmek lazım, arkadaş bir problem olmadığını söylüyor. Yine de size kalmış hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı