yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 30 Ekim 2020 #111 Deprem Seferihisar'da oldu ve ben Güzelbahçe'de oturuyorum.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 30 Ekim 2020 #112 İzmir'deki akrabama ulaşamıyorum, herhalde hatlarda yoğunluk var.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 30 Ekim 2020 #113 Samotne Ciasteczka dedi: @Kenobii Böyle üzücü bir konu mesajına niye kahkaha attınız? İnsanların deprem yüzünden evleri yıkılması, psikolojilerinin mahvolması hatta vefat etmesi, size göre komik mi? Çok komikse lütfen anlatın, biz de gülelim bari? Genişletmek için tıkla... Sakin bence yalnışlıkla atmıştır. Umarım. Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum.
Samotne Ciasteczka dedi: @Kenobii Böyle üzücü bir konu mesajına niye kahkaha attınız? İnsanların deprem yüzünden evleri yıkılması, psikolojilerinin mahvolması hatta vefat etmesi, size göre komik mi? Çok komikse lütfen anlatın, biz de gülelim bari? Genişletmek için tıkla... Sakin bence yalnışlıkla atmıştır. Umarım. Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #115 King Weathers dedi: İzmir'deki akrabama ulaşamıyorum, herhalde hatlarda yoğunluk var. Genişletmek için tıkla... Aynen, herkes aramaya çalışıyor.
King Weathers dedi: İzmir'deki akrabama ulaşamıyorum, herhalde hatlarda yoğunluk var. Genişletmek için tıkla... Aynen, herkes aramaya çalışıyor.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.251 Makaleler 3 Çözümler 13 30 Ekim 2020 #116 King Weathers dedi: İzmir'deki akrabama ulaşamıyorum, herhalde hatlarda yoğunluk var. Genişletmek için tıkla... Whatsapp veya SMS üzerinden aramayı deneyin.
King Weathers dedi: İzmir'deki akrabama ulaşamıyorum, herhalde hatlarda yoğunluk var. Genişletmek için tıkla... Whatsapp veya SMS üzerinden aramayı deneyin.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 30 Ekim 2020 #117 yigitsavas dedi: Deprem Seferihisar'da oldu ve ben Güzelbahçe'de oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam depremin merkezi Sisam Adası.
yigitsavas dedi: Deprem Seferihisar'da oldu ve ben Güzelbahçe'de oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam depremin merkezi Sisam Adası.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.954 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 30 Ekim 2020 #118 Arkadaşlar lince gerek yok, psikolojisi zaten bozuk insanların şu an, sinirler harap, kendinizi yıpratmayın. Gülen ya da saçma tepki veren arkadaşlar farkına varıp özür dileyecektir.
Arkadaşlar lince gerek yok, psikolojisi zaten bozuk insanların şu an, sinirler harap, kendinizi yıpratmayın. Gülen ya da saçma tepki veren arkadaşlar farkına varıp özür dileyecektir.
f0rmina Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #119 Az önce yaşadım ayaklarım titriyor hala.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Ekim 2020 #120 King Weathers dedi: İzmir'deki akrabama ulaşamıyorum, herhalde hatlarda yoğunluk var. Genişletmek için tıkla... Whatsapp gibi mesajlaşma uygulamalarından aramayı deneyin. Ek olarak SMS'de olabilir. Arama hatlarında çok büyük yoğunluk vardır.
King Weathers dedi: İzmir'deki akrabama ulaşamıyorum, herhalde hatlarda yoğunluk var. Genişletmek için tıkla... Whatsapp gibi mesajlaşma uygulamalarından aramayı deneyin. Ek olarak SMS'de olabilir. Arama hatlarında çok büyük yoğunluk vardır.