349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 30 Ekim 2020 #231 Geçmiş olsun, ben hissetmedim.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 30 Ekim 2020 #232 Geronix dedi: 2 Dakika Twitter'a girdim yok zinadan olmuş yok hayallerim yıkıldı sakin olun. Ülkece Psikolojimiz bozulmuş. Genişletmek için tıkla... Bunları diyenler kendini Müslüman sanıp çakma Müslüman olanlar. Böyle gerizekalı bir zihniyet olabilir mi Allah aşkına?
Geronix dedi: 2 Dakika Twitter'a girdim yok zinadan olmuş yok hayallerim yıkıldı sakin olun. Ülkece Psikolojimiz bozulmuş. Genişletmek için tıkla... Bunları diyenler kendini Müslüman sanıp çakma Müslüman olanlar. Böyle gerizekalı bir zihniyet olabilir mi Allah aşkına?
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 30 Ekim 2020 #233 Hatay'da hissedilirdi ben hissetmedim.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2020 #234 King Weathers dedi: Bunları diyenler kendini Müslüman sanıp çakma Müslüman olanlar. Böyle gerizekalı bir zihniyet olabilir mi Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... İnsanı delirtiyorlar. Üstelik bunun gibi kaç tane insan var...
King Weathers dedi: Bunları diyenler kendini Müslüman sanıp çakma Müslüman olanlar. Böyle gerizekalı bir zihniyet olabilir mi Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... İnsanı delirtiyorlar. Üstelik bunun gibi kaç tane insan var...
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 30 Ekim 2020 #235 Ben aydındaydım çok kötüydü geçmiş olsun herkese.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 30 Ekim 2020 #236 King Weathers dedi: Bunları diyenler kendini Müslüman sanıp çakma Müslüman olanlar. Böyle gerizekalı bir zihniyet olabilir mi Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Aslında bunlar hakkında söylenecek çok şey var da....
King Weathers dedi: Bunları diyenler kendini Müslüman sanıp çakma Müslüman olanlar. Böyle gerizekalı bir zihniyet olabilir mi Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Aslında bunlar hakkında söylenecek çok şey var da....
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 30 Ekim 2020 #237 Çok şiddetliymiş, yıkılan binalar var.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 30 Ekim 2020 #238 İzmir toplanma alanların hepsine buradan ulaşabiliriz: İzmir Toplanma Alanları İzmir Toplanma Alanları izmir.afad.gov.tr Ekleme: Listede geçen toplanma alanlarından birkaçı çöktüğüne dair bilgiler var -kulaktan dolma bilgi olabilir- bu yerler yeniden düzenlenmeli.
İzmir toplanma alanların hepsine buradan ulaşabiliriz: İzmir Toplanma Alanları İzmir Toplanma Alanları izmir.afad.gov.tr Ekleme: Listede geçen toplanma alanlarından birkaçı çöktüğüne dair bilgiler var -kulaktan dolma bilgi olabilir- bu yerler yeniden düzenlenmeli.
f0rmina Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #239 gregor cemsa dedi: Çok şiddetliymiş, yıkılan binalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten sağa sola sallanıyordu. Bir çok çocuk ağlıyordu yaşadığım çevrede pek yıkılan bina olmamasına rağmen birçok insan korkmuştu.
gregor cemsa dedi: Çok şiddetliymiş, yıkılan binalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten sağa sola sallanıyordu. Bir çok çocuk ağlıyordu yaşadığım çevrede pek yıkılan bina olmamasına rağmen birçok insan korkmuştu.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 30 Ekim 2020 #240 Muğla/Milas'da yaşıyorum. Çok hissettik. 6.6 diyorlar ama çoğu yabancı kaynak 7 diyor. Halamlar İzmir'de yaşıyor dolapları yıkılmış. Herkese geçmiş olsun. Güvensiz binaların nelere sebep olduğunu bir kez daha gördük.
Muğla/Milas'da yaşıyorum. Çok hissettik. 6.6 diyorlar ama çoğu yabancı kaynak 7 diyor. Halamlar İzmir'de yaşıyor dolapları yıkılmış. Herkese geçmiş olsun. Güvensiz binaların nelere sebep olduğunu bir kez daha gördük.