nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Ege bölgesinde deprem oldu hissettiniz mi? Birincisi 4.7, ikincisi 5.1 şeklinde oldu. İkincisi 5.1 olmasına rağmen bayağı şiddetliydi.
Ege bölgesinde deprem oldu hissettiniz mi? Birincisi 4.7, ikincisi 5.1 şeklinde oldu. İkincisi 5.1 olmasına rağmen bayağı şiddetliydi.
OmerRemo Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #2 Evet izmirdeyim bende 1.sini biraz hissettim 2.yi hissetmedim.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 nickyokaga dedi: Ege bölgesinde deprem oldu hissettiniz mi? Birincisi 4.7, ikincisi 5.1 şeklinde oldu. İkincisi 5.1 olmasına rağmen bayağı şiddetliydi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın HDD'si bozulur diye panik yaptım direk PSU'dan kapadım
nickyokaga dedi: Ege bölgesinde deprem oldu hissettiniz mi? Birincisi 4.7, ikincisi 5.1 şeklinde oldu. İkincisi 5.1 olmasına rağmen bayağı şiddetliydi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın HDD'si bozulur diye panik yaptım direk PSU'dan kapadım
OmerRemo Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #4 HavucluDavsan dedi: Bilgisayarın HDD'si bozulur diye panik yaptım direk PSU'dan kapadım Genişletmek için tıkla... Ben laptopu ve köpeği kapıp koştum.
HavucluDavsan dedi: Bilgisayarın HDD'si bozulur diye panik yaptım direk PSU'dan kapadım Genişletmek için tıkla... Ben laptopu ve köpeği kapıp koştum.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 31 Ağustos 2022 #5 nickyokaga dedi: Ege bölgesinde deprem oldu hissettiniz mi? Birincisi 4.7, ikincisi 5.1 şeklinde oldu. İkincisi 5.1 olmasına rağmen bayağı şiddetliydi. Genişletmek için tıkla... Aynı evdeyiz ben hissetmedim kardeşim ikisini de hissettiğini söylüyor. Çok küçük bir boyutta da değilmiş.
nickyokaga dedi: Ege bölgesinde deprem oldu hissettiniz mi? Birincisi 4.7, ikincisi 5.1 şeklinde oldu. İkincisi 5.1 olmasına rağmen bayağı şiddetliydi. Genişletmek için tıkla... Aynı evdeyiz ben hissetmedim kardeşim ikisini de hissettiğini söylüyor. Çok küçük bir boyutta da değilmiş.
Zatı Muhterem Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #6 Manisa'nın ilçesindeyim. İlk 4.5 civarı büyüklüktekini hissetmedim ama ikinci sarsıntıyı uzanıyorken hissettim.
Manisa'nın ilçesindeyim. İlk 4.5 civarı büyüklüktekini hissetmedim ama ikinci sarsıntıyı uzanıyorken hissettim.