Ege tıp için nasıl çalışır?

Kolay gelsin. Gönülden umuyorum ki rehavete kapılmaz ve istediğiniz üniversiteyi kazanırsınız.

Kolay gelsin. Gönülden umuyorum ki rehavete kapılmaz ve istediğiniz üniversiteyi kazanırsınız.

Zaten uzun süre forum falan girmeyeceğim YKS'ye odaklanacağım. Bu süreçte YKS ile alakalı başka sorularım olursa buradan size sorabilir miyim? Şimdiden her şey için teşekkürler.

Hocam dün istenmeyen bir aksilik oldu küçük kuzenim geldi onunla ilgilenmek zorunda kaldım.Önceki günde odama biraz çekidüzen verdim .Bugün yavaştan başladım ama hala istediğim tempoda değilim yarın da TYT matematik başlayacağım 7 8 günde Eyüp hocanın kampını 3D soru bankasıyla götüreceğim. Bir de elimde paragrafiks vardı tonguçun kaliteli değil ama paragrafta boşa gitmesin diye çözüyorum. İyi yapıyor muyum? Bu kitap neredeyse bitti zaten Bs'nin paragrafına ve 345 türkçe denemelerine geçmeye başlayacağım yakında. Bir sonraki hafta tyt mat bitince bir genel deneme çözmeyi düşünüyorum.Matematiğin eski duruma grlip gelmediğini ölçmek için yapıcağım. Dediğiniz gibi inşallah rehavete kapılmam.
Paragrafiksin soruları böyle:

Dosya Ekleri

• IMG_20250615_190808.jpg
    164,2 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Attığınız soruların soru tipleri TYT'de geldi ve geliyor. Çözün tabii paragrafın genellikle eleyici olmasının sebebi hız ve zihinsel kondisyon. Düzenli paragraf çözdükçe kaliteli olsun olmasın daha fazla soru tipi görüyorsunuz, hızlanıyorsunuz ve kondisyonunuz artıyor.

Ayrıca daha temmuzda bile değiliz, evet düzenli ve sıkı çalışın fakat şimdiden sıkılmayın kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Tanıdığınız 12 veya mezun varsa sorun, sınav senesi özellikle 12 iseniz hiçbir hobiye zaman kalmıyor okuldan dershaneye oradan denemeye döngüye giriyorsunuz. Eğer izlemek istediğiniz bir dizi veya yapmak istediğiniz başka birşey varsa şimdiden yapın çünkü yıl içerisinde kesinlikle zamanınız olmayacak.

Tanıdığım 2 kişi var ikisi de beni sever gördükçe sohbet ederiz ikisi de şu an tıp okuyor. Ben dediğiniz gibi bugün en iyisi biraz film izleyeyim. Ben aslında çalışma disiplini oturtursam sıkılmıyorum. Genelde kendine zaman ayırma manasında dünya klasikleri okuyorum bazen Mr Beast izliyorum. Daha yeni Transformers tekrardan izledim. Yarın disiplinimi oluşturursam uzun süre motive olduğum için bu filmden dolayı ilerleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…