Ege Üniversitesi 2 yıllık bilgisayar programcılığı okunur mu?

Kumpirrr

Hectopat
Daha fazla  
Dilden 50K yaptım dilden seçmeyi düşünüyordum ama böyle bir fırsatım da var. TYT sıralamam 450k, öneriniz nedir?

Dilden 50k yaptım dilden seçmeyi düşünüyordum ama böyle bir fırsatım da var. TYT sıralamam 450k, öneriniz nedir?

Dili seçtikten sonra planın nedir öğrenebilir miyim neler yapmayı düşünüyorsun tercumanlık vs? Ona göre fikir vermek isterim.

Dilden 50K yaptım dilden seçmeyi düşünüyordum ama böyle bir fırsatım da var. TYT sıralamam 450k, öneriniz nedir?
Düşünme dile ağırlık ver. Bilgisayara dair şeyleri öğrenmek çok daha kolay. Hele programcılık tek başına öğrenmenin en kolay olduğu şeylerden biri. Uzmanlığı emek ister ama o okuldan mezun olduğunda okulda gördüklerinle ben şu programlama dilini tamamen biliyorum diyemeyeceksin. Dile ağırlık ver başka işlerin kapısını da açar.

Dili seçtikten sonra planın nedir öğrenebilir miyim neler yapmayı düşünüyorsun tercumanlık vs? Ona göre fikir vermek isterim.

Tercümanlık gibi olabilir bence.

Alman Dili ve Edebiyatı nasıl olur sizce?

tercümanlık gibi olabilir bence

Alman dili ve edebiyatı nasıl olur sizce
Programciliktan 10 kat daha iyi olur. Çok daha kolay iş bulursun. Yarin öbür gün yurt dışına göz kırparsin adamlar senden belli bir seviyede Almanca sertifikası ister. Teknoloji alanında öğrenmek istediklerini daha spesifik ve uluslararası geçerli olan sertifikalarla(Cisco Ccna gibi) edinirsin, hem daha detaylı öğrenmiş olursun.

Tercümanlık gibi olabilir bence.

Alman dili ve edebiyatı nasıl olur sizce?

Arkadaşın dediği doğru dilden gitmelisin. Dilden alacağın sertifikalar yurt dışına gidersen işine çok yarayacak. Eğer orada bir yerde yerleşirsen programcılıkla ilgili işleri daha kaliteli öğrenirsin. Bende programcılık mezunuyum fakat şansım olsa dili seçerdim. Yurt dışına gittikten sonra farklı bir yol çizip adapte olmak daha kolay.

2 yıllık yazılım bölümleri DGS ile mühendisliğe tamamlama gibi bir hedefin yoksa önermem. Yazılım sektöründe işe alımlarda dezavantajlı duruma düşmen olası.

Merhaba @Kumpirrr. Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı pek önerilmiyor çünkü Merkez Kampüsün dışında uzak bir ilçede bulunuyor.

Turizm okuyup kendim Almanca öğrensem yine aynı kapıya çıkar mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…