Niendudex Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Bu yıl sınava gireceğim Ege'de BESYO okumak istiyorum ne kadar net yapman lazım? Bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Bu yıl sınava gireceğim Ege'de BESYO okumak istiyorum ne kadar net yapman lazım? Bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 Niendudex dedi: Bu yıl sınava gireceğim Ege'de BESYO okumak istiyorum ne kadar net yapman lazım? Bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Soruları ve aday sayısını bilmeden net bir cevap vermek imkansız. Sınav çok kolay olursa netlerinin de yüksek olması gerekir.
Niendudex dedi: Bu yıl sınava gireceğim Ege'de BESYO okumak istiyorum ne kadar net yapman lazım? Bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Soruları ve aday sayısını bilmeden net bir cevap vermek imkansız. Sınav çok kolay olursa netlerinin de yüksek olması gerekir.
Niendudex Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 TimoLoX dedi: Soruları ve aday sayısını bilmeden net bir cevap vermek imkansız. Sınav çok kolay olursa netlerinin de yüksek olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Orta seviye olduğunu varsayarsak ders ile çok alakası olan biri değilim deneme sınavlarında 40 net çikarabiliyorum üstüne ne kadar koymalıyım.
TimoLoX dedi: Soruları ve aday sayısını bilmeden net bir cevap vermek imkansız. Sınav çok kolay olursa netlerinin de yüksek olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Orta seviye olduğunu varsayarsak ders ile çok alakası olan biri değilim deneme sınavlarında 40 net çikarabiliyorum üstüne ne kadar koymalıyım.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 Niendudex dedi: Orta seviye olduğunu varsayarsak ders ile çok alakası olan biri değilim deneme sınavlarında 40 net çikarabiliyorum üstüne ne kadar koymalıyım. Genişletmek için tıkla... 40 net derken?
Niendudex dedi: Orta seviye olduğunu varsayarsak ders ile çok alakası olan biri değilim deneme sınavlarında 40 net çikarabiliyorum üstüne ne kadar koymalıyım. Genişletmek için tıkla... 40 net derken?
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.314 Çözümler 9 7 Mayıs 2025 #5 taban puanı 360, tavan puanı 440 Beden eğitim öğretmenliği için.