Ege Üniversitesi İİBF nasıldır?

Hocam bende dönem başı Ankara düşünüyordum ODTÜ idi hedefim sonrasında YTÜ işletme düşündüm fakat deprem orada beni korkutuyor egeye de sıcak bakıyorum büyük şehir kendini geliştirme imkanları bakımından Ankara'da hbv bana da gelir ama Ege kadar sıcak bakmıyorum kararsızım.

Hocam İİBF dedin mi Ankara'dan, İstanbul'dan şaşmamanı öneririm. Sen yatay geçişle geçiş yapmayacaksın değil mi YKS sonuçlarını bekliyorsun ?

Hocam İİBF dedin mi Ankara'dan, İstanbul'dan şaşmamanı öneririm. Sen yatay geçişle geçiş yapmayacaksın değil mi YKS sonuçlarını bekliyorsun?

YKS sonucu bekliyorum Ankara'da tutan universite yok şu an İstanbul da da Marmara işletme iktşsat ile YTÜ uluslararasıılıskıler tutuyor bşrde ege tutacak gıbı duruyor ne önerirsin.

YKS sonucu bekliyorum Ankara'da tutan universite yok şu an İstanbul da da Marmara işletme iktşsat ile YTÜ uluslararasıılıskıler tutuyor bşrde ege tutacak gıbı duruyor ne önerirsin.
Önce bi sonucun belli olsun sonra konuşuruz yine şu 2 hafta kafanı biraz dağıt sonra zaten 7/24 tercih, üni, bölüm meseleleriyle kafanı yoracaksın

Önce bir sonucun belli olsun sonra konuşuruz yine şu 2 hafta kafanı biraz dağıt sonra zaten 7/24 tercih, üniversite, bölüm meseleleriyle kafanı yoracaksın.

Yardımcı oldugunuz ıcın sag olun hovam acıklamınca konusurux yenıden.

Hocam İİBF dedin mi Ankara'dan, İstanbul'dan şaşmamanı öneririm. Sen Yatay Geçişle geçiş yapmayacaksın değil mi, YKS sonuçlarını bekliyorsun?
Merhaba. Bir ufak düzeltme yapmak isterim ki İzmir de bence iyi diye düşünüyorum. İstanbul, Ankara, ve İzmir üçlüsü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri olarak diğer şehirlerden daha iyidir.

Bakalım ege veya Marmara dusunuyorum bende.

Hocam İzmir, Eskişehir'den iyidir mesela ama Ankara'dan veya İstanbul'dan iyi değildir demek istediğim şey o ve aradaki makas da azımsanacak derecede değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…