Egea 1.3 Dizel nasıldır?

Yer
Istanbul
Merhaba
1.5 TDCi 2018 model Ford Connect şirket aracımı değiştirip yerine 2021 Egea 1.3 Dizel Urban paket almak istiyorum. Makyaj sonrası geliştirmeler olduğunu duydum. Aranızda Urban paketin 1.3 dizel manuelini kullanan var mı? Sizce nasıl alınır mı? Ona göre sıraya girip ilk araç girişinde gidip alacağım.

Fiat / Egea / 1.6 Multijet / Urban / 2021---1.6 MJET 130 HP EGEA URBAN HATASIZ BOYASIZ----%18 KDV---- sahibinden.comda - 969699710 şundan mı bahsediyorsunuz?

1.3 multijet ise alın.
Multijet değilse kesinlikle tavsiye etmem.
Yakınımda var araç cidden çekiş konusunda çok sıkıntılı.

Bunun 1.3 versiyonunu düşünüyorum.
Hocam yaklaşık 4-5 ay boyunca kullandım aynı modeli 2020 modeldi galiba şu an Citroen C3 sahibiyim egea şirketin arabasıydı. Araç kesinlikle güzel bir çok ikinci el arabadan iyidir sıfır olarak alacaksanız eğer dizel egea modelleri güzel vites geçişleri vb. gayet rahat bir araba aşırı hızlı kullanmıyorsanız gayet işinizi görür. Yalnız benim kullandığım model nedense 1.3 Multijet olmasına rağmen yakıt olarak çok tasarruflu gelmedi C3'e göre tabii C3 benzinli ve 1.2 ondandır muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…