Egea 1.4 fire motora Turbo takmak

Wraitsh06

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamande ehliyet alacağım ailemin 1.4 fire urban Plus Egea var. Arabayı gerçekten seviyorum satmakta istemiyorum. Gidişi de pek hoşuma gitmiyor. Bunun için stage 1 yazlım Turbo açık hava filtresi takmayı düşünüyorun. Egea'nın 1.4t jet adındaki (turbolu) motoruyla aynı bloğa sahip 1.4 fire. Bu durumda söylediklerim yapılabilir mi?

Yapılamazsa Egea parasına hangi araçları önerirsiniz 1.4 fire piyasası ortalam 650.000-670.000 arası üstene 50.000 ekleyip hangi araçlar alınır.

Son düzenleme:
Yapması maaliyetli ve yapsan bile orijinal 1.4 Tjet gibi olamaz. Sadece turbo takmayla olacak iş değil. Birçok şeyi elden geçirmen gerekiyor. Uğraşmana değmez. En kötü yazılım atar 10-15 beygirle kullanırsın.

Neden bilmiyorum ama araba hoşuma gidiyor değmese bile yapmak istiyorum Turbo haricinde ne yapmam gerekiyor.

Neden bilmiyorum ama araba hoşuma gidiyor değmese bile yapmak istiyorum Turbo haricinde ne yapmam gerekiyor.
1.6 Egea bakmanı öneririm. Turbo haricinde kayda değer performans artışı yakalaman zor. Aile arabasına köklü değişiklikler yapman gerekecek ve aracın dengesini bozacaksın. Ustasını bulman gerekecek ve bu çok maliyetli olur.

Bende 1.6 düşünüyorum fakat dizel pek sevmiyorum 1.6'larda 130 HB ve 320nm tork gerçekten çok iyi olsa da benzinli araçlar bana çok daha keyifli geliyor ülkemizde piyasası olsa hiç düşünmeden 1.4t jet e geçerim yurt düşünda 260 HB'ye kadar çıkarttıkları gördüm ama piyasası yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…