Merhaba arkadaşlar. 1.6 Egea Cross DCT Urban paketi sıfır 1.3m civarı geliyor. Sizce almak mantıklı mı yoksa siz olsanız 80-100bin km Sportage, Kuga falan mı alırsınız? Ya da başka bir öneriniz var mı aile aracı olarak?
Merhaba arkadaşlar. 1.6 Egea cross dct urban paketi sıfır 1.3m civarı geliyor. Sizce almak mantıklı mı yoksa siz olsanız 80-100bin km sportage, Kuga falan mı alırsınız? Ya da başka bir öneriniz var mı aile aracı olarak?
Merhaba arkadaşlar. 1.6 Egea Cross DCT Urban paketi sıfır 1.3m civarı geliyor. Sizce almak mantıklı mı yoksa siz olsanız 80-100bin km Sportage, Kuga falan mı alırsınız? Ya da başka bir öneriniz var mı aile aracı olarak?
2016'da 2012 gdi concept Plus vardı bizde 29k kmdeydi efsaneydi ama babama göre çok yakıyordu sportage çok mantıklı ama 0araç olarsk da Egea cross mantıklı.
Sıfır alıp kafam rahat süreyim mi yoksa nispeten km yapmış sportage alsam daha mı mutlu olurum bilemiyorum. Kaza, bakım vs masraflar da göz önüne alınınca cross daha makul geliyor.
2016'da 2012 gdi concept Plus vardı bizde 29k kmdeydi efsaneydi ama babama göre çok yakıyordu sportage çok mantıklı ama 0araç olarsk da Egea cross mantıklı.
Bizimki dynamic ecoydu 6.8 gördük en son normalde 7.0 7.2 falan yakıyordu. Özellik desen adamlar basmıştı zaten bir de tablet vardı aracın içinde anılarım depreşti.
Sıfır alıp kafam rahat süreyim mi yoksa nispeten km yapmış sportage alsam daha mı mutlu olurum bilemiyorum. Kaza, bakım vs masraflar da göz önüne alınınca cross daha makul geliyor.
Motor mekanik olarak sağlam bir araç aldıktan sonra sportage in üzeceğini kesinlikle düşünmüyorum. 1.6 benzinli 136HP'lik motor ve otomatik vites kombosunu iki farklı araçta (11 cerato 14 sportage) toplam 80+k km kullandık bakımdan bakıma sanayi görüyoruz o kadar.
Sifir Egea Cross alirdim, her zaman sifir veya temiz tarafindayim. Sportage ya da Kuga ne kadar iyi arabalar olursa olsun, bizim yollarimiz icin 80-100k km bence cok da az degil.