Egea Cross mu Renault Taliant mı?

Baban yaşı ve tecrübesi dahilinde masrafsız olsun sorunsuz olsun yürütme maliyeti düşük olsun istiyor. Yani araba değil işini görecek araç arıyor.1.4 Fire ne kadar hantal olsada trafikte ki arabaların %50si 90hp altı. Yani baban konfora bakacaktır. Performansa değil. Sadece 2 araba arasında ise bende Egea Cross alırdım. Hem daha gösterişli hemde parça olarak daha iyi. Taliant'ı kapıma araba diye koymam(motoruna bir eleştirim yok tecrübe etmedim).

Taliant'ı komple eleyin.
Daha önce atmosferik araç tecrübeniz yoksa Egea önermiyorum.
Hyundai gruba araçlara bakın veya dediğiniz gibi eski kasa C veya D segmenti bir araç alın.

Arkadaşlar niye güldünüzki iki aracıda deneyimlemiş biri olarak 1.4 motor çöp

Babanızı ikna edin gidin 2017-18 model megane 4 bakın.

Egealar cidden at arabısından hallice. Yokuşta çekmez, düz yolda biraz gider. Az yakar ama.

Megane'nın piyasası da olduğu için beğenilmezse hızlıca üstüne kar marjı koyup bile satabilirsiniz.

Ama illa ikisi arasından tercih olacaksa Egea Cross derim.

Saüol bende öyle düşünüyordum biraz daha iyi gözüküyor cross her türlü motor konusunda dediğim gibi bana kalsa zaten bu arabayı almam ama amacı yeni olsun masrafsız olsun uzun süre masraf çıkarmadan kullanayım kafasında.

Hocam cross 1.6 bulursanız daha iyi olur sizin için 1.4'ler pek gitmiyor illa 1.4 alacaksanızda limited veya urban alın kesinlikle.

1.4 alırsak urban olur zaten hem düşük paket hem 1.4 hayatta olmaz.

Çok sağ olun gerçekten çok yararlı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…