Egea mı Megane mı?

Hocam 4.7'yi nasıl yakaladınız. Tebrikler.

Hız sabitleyicisini açtık sakin sakin gittik şehre girmeden önce 4.7 idi sonra Muğla içine girmeye başlayınca 5.2'lere çıktı. Teşekkürler.

İkisi arasından Megane daha iyi bir tercih olacaktır fakat Megane Mercedes Egea Toros benzetmesi çok yanlış. Egea fiyatına göre (maalesef) Türkiye'de tercih edilebilecek araçların başında gelir. Bomboş paket Toyotalar Hyundailer yerine dolu paket Egea'yı tercih ederim.

Hız sabitleyicisini açtık sakin sakin gittik şehre girmeden önce 4.7 idi sonra Muğla içine girmeye başlayınca 5.2'lere çıktı. Teşekkürler.

Hocam Turbo benzin 5.2 şehir içi imkansız gibi ya.

İkiside alınmaz bence. 1.3 TCe Megane bulabiliyorsanız o daha güzel olur. 140hplikler güzel kaçıyor. Konfor olarak Megane daha iyidir ama Megane alınacaksa 1.3 TCe alınmalı bence. Az yakar çok kaçar.
Katılıyorum.

Hocam Turbo benzin 5.2 şehir içi imkansız gibi ya.

Şehir içi dediğime bakmayın hocam bu çevreyolu gibi yollar var Muğla sınırı içerisinde. Etraf hep kuru dağlık olan yollar var oralar hafif bayır olunca 5.2 civarına çıktı sonra zaten fethiye içinde fırladı gitti. Şehir içinde 5.2 cidden imkansız.

Bence de imkansız hocam bizim Civic benzinde 11 litre civarı yakıyor çünkü.

Hocam ben şahsen 1.3TCe'lerin şehir içinde 7'nin aşağısına indiğini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…