Düşük hacimli motoru olan otomobillerde performans için genelde dizel tercih edilmeli ve en az 1.5L hacme ve turbo beslemeye sahip olmalı. En kabaca böyle söylenebilir, tabii araçtan araca, motordan motora değişir bu durum.
Almak istediğiniz araçtan beklentileriniz nelerdir? Egea fena bir araç değil ancak iyi de değil. Egea'da karar kıldıysanız 1.6 dizel dışında almayın, diğer motorlar kırsal bölgelerde yetersiz kalır.
benim amcamda var yazın mesela giderken onunki 1.3 klimayı fln açtığında yokuşları araba zor çıkıyor alıcaksan 1.4 al derim ama gayet konforlu araba ama motoru zayıf
Kuzenimde 2016 1, 6 multijet egea var yakıtı az gidişi falan çok hoş rampalarda olsun sollamaya çıktıgında olsun gayet güzel basınca gidiyor basınca duruyor Türkiye'de gayet hoş bir otomobil.
Kırsalda bence en iyi araçlar pickup ya da suv. Altlarının yüksek olması avantajlı. Eğer büyük bir eşya getirip götürmüyorsanız, tarımla ya da tüccarlıkla uğraşmıyorsanız pickup önermem çünkü Dmaxlerden bildiğim kadarıyla kabin içi konforu olmuyor. Ama illaki sedan isterseniz Renault öneririm. Bildiğim kadarıyla tabanı yüksek sedan sadece onlar üretiyor.
Hocam bence marşpiyel o kadar önemli değil. Bende arazide sürüş yapıyorum ve normal bir sedan kullanıyorum. Vize için arabayı tamirciye götürmüştüm. Yağ kapağına taşlar vurmuş galiba sızdırıyormuş. Arabayı havaya kaldırmadan hiçbir damla gözükmüyor. Uzun sürede arabaya büyük bir masraf çıkartabilirdi. 430 liralık muayene ilk defa bir işe yaradı.
Hocam bence marşpiyel o kadar önemli değil. Bende arazide sürüş yapıyorum ve normal bir sedan kullanıyorum. Vize için arabayı tamirciye götürmüştüm. Yağ kapağına taşlar vurmuş galiba sızdırıyormuş. Arabayı havaya kaldırmadan hiçbir damla gözükmüyor. Uzun sürede arabaya büyük bir masraf çıkartabilirdi. 430 liralık muayene ilk defa bir işe yaradı.