Egea vs Fluence

İkisine de binmedim ama birisi Türkiyede üretiliyor fiyat avantajı egeada bunu göz önünde bulundurun.

Fluence motoru daha sağlam. Fakat Egea almanızı tavsiye ederim masrafı çok olmaz.

Hepinizin yorumları için teşekkür ederim Genel olarak burada herkes Egea savunuyor özellikle benim beğendiğim 1.6 motorunu tabi ki 1.4 motorunu almak aklımdan geçmedi bile. Fluence hakkında çok fazla yorum duydum çok sağlam sorunsuz sanayi yolu görmez gibi ama ısınamadım sonum hayır olsun diyelim.

Egea hem performanslı hem de her yönden daha mantıklı bir araç.
Bu bütçede bilmiyorum ama aynı segmentlerde belki biraz KM'si fazla Elantra bulunabilir.
Segment düşmek istenilirse Alman tarafından 1.6 Polo vs alınabilir belki.

Hocam Egea'nın Multijet'i dışında alınmaz genel olarak Fiat'da hep öyle ama 1.6 Multijet bir de orta paket köpek gibi gider.

3 adet Fluence'imiz oldu hocam biri 2010 biri 2011 diğeri de 2013'dü 2010 otomatikte şanzıman sorunu harici hiçbir sorun yaşatmadı 5 6 yılda ama bence tasarımı pek güzel değil ancak çok geniş ve heybetli bir araba. Tam baba arabası yani. Şanzıman sorunu çıkaranı da genelde dayım kullandı ve o motorunu da yemiş arabanın çok hor kullandığından kaynaklı yani Renault motorları sağlamdır.

1.6 Egea alın geçin yani.

Egea seçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…