Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Ş-şey bugün aldığım işlemciyi takarken tam oturmadı yerine ve bu yüzden çıkartırken sürttüm birazcık. Bu düzelir mi
Ş-şey bugün aldığım işlemciyi takarken tam oturmadı yerine ve bu yüzden çıkartırken sürttüm birazcık. Bu düzelir mi
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 4 Temmuz 2023 #2 Biraz fazla yamulmuş sanki? Denemek lazım
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 4 Temmuz 2023 #3 Zbyrtmr dedi: Ş-şey bugün aldığım işlemciyi takarken tam oturmadı yerine ve bu yüzden çıkartırken sürttüm birazcık. Bu düzelir mi Eki Görüntüle 1846816 Eki Görüntüle 1846817 Genişletmek için tıkla... Yaşlı gözlerim yanlış görmüyorsa hepsi eğik.
Zbyrtmr dedi: Ş-şey bugün aldığım işlemciyi takarken tam oturmadı yerine ve bu yüzden çıkartırken sürttüm birazcık. Bu düzelir mi Eki Görüntüle 1846816 Eki Görüntüle 1846817 Genişletmek için tıkla... Yaşlı gözlerim yanlış görmüyorsa hepsi eğik.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.177 Makaleler 2 Çözümler 41 4 Temmuz 2023 #4 Pinleri koparmadan denenebilir ama çok fazla yamulmuş, bir hayli zaman alacaktır. Çalışmama ihtimali de yüksek. Denemek gerekiyor.
Pinleri koparmadan denenebilir ama çok fazla yamulmuş, bir hayli zaman alacaktır. Çalışmama ihtimali de yüksek. Denemek gerekiyor.
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 751 Çözümler 5 4 Temmuz 2023 #5 Kırılmış bazıları zaten doğru görüyorsam bir tane kirildiysa şansını deneyebilirsin topraklama pinine falan denk geldiyse çalışır ama vakit kaybı bu.
Kırılmış bazıları zaten doğru görüyorsam bir tane kirildiysa şansını deneyebilirsin topraklama pinine falan denk geldiyse çalışır ama vakit kaybı bu.
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #6 Geçmiş olsun bir iki pim yamulunca genelde kolayca düzeltilebiliyor ama bu çok fazla işlemci neydi bu arada.
Geçmiş olsun bir iki pim yamulunca genelde kolayca düzeltilebiliyor ama bu çok fazla işlemci neydi bu arada.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 4 Temmuz 2023 #7 Birazcık mı içinden geçmişssin.
Bateman_P Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 468 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #8 Zbyrtmr dedi: Ş-şey bugün aldığım işlemciyi takarken tam oturmadı yerine ve bu yüzden çıkartırken sürttüm birazcık. Bu düzelir mi Eki Görüntüle 1846816 Eki Görüntüle 1846817 Genişletmek için tıkla... İşlemci bu raddeye gelince seni durduran ne oldu merak ettim
Zbyrtmr dedi: Ş-şey bugün aldığım işlemciyi takarken tam oturmadı yerine ve bu yüzden çıkartırken sürttüm birazcık. Bu düzelir mi Eki Görüntüle 1846816 Eki Görüntüle 1846817 Genişletmek için tıkla... İşlemci bu raddeye gelince seni durduran ne oldu merak ettim
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #9 kpase dedi: Yaşlı gözlerim yanlış görmüyorsa hepsi eğik. Genişletmek için tıkla... Yok ya hocam o kadarda abartmayın. Bateman_P dedi: İşlemci bu raddeye gelince seni durduran ne oldu merak ettim Genişletmek için tıkla... Daha fazla yamulacak pininin olmaması durdurdu SelimTP dedi: Geçmiş olsun bir iki pim yamulunca genelde kolayca düzeltilebiliyor ama bu çok fazla işlemci neydi bu arada. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ki Intel i2 falandı galiba. Birde bu işlemcinin üstündeki gri yer büyük değil miydi? Benimki neden bu kadar minnak? Normalde böyle olmuyor mu? Son düzenleme: 4 Temmuz 2023
kpase dedi: Yaşlı gözlerim yanlış görmüyorsa hepsi eğik. Genişletmek için tıkla... Yok ya hocam o kadarda abartmayın. Bateman_P dedi: İşlemci bu raddeye gelince seni durduran ne oldu merak ettim Genişletmek için tıkla... Daha fazla yamulacak pininin olmaması durdurdu SelimTP dedi: Geçmiş olsun bir iki pim yamulunca genelde kolayca düzeltilebiliyor ama bu çok fazla işlemci neydi bu arada. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ki Intel i2 falandı galiba. Birde bu işlemcinin üstündeki gri yer büyük değil miydi? Benimki neden bu kadar minnak? Normalde böyle olmuyor mu?
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2023 #10 Zbyrtmr dedi: Ş-şey bugün aldığım işlemciyi takarken tam oturmadı yerine ve bu yüzden çıkartırken sürttüm birazcık. Bu düzelir mi Eki Görüntüle 1846816 Eki Görüntüle 1846817 Genişletmek için tıkla... %15 ihtimalle sağ çıkar. Düzeltmeyi dene ama düzeltirken pinleri kopartma ihtimalinde var yani iki ucuda kör değnek olmuş hocam bu arada geçmiş olsun. Zbyrtmr dedi: Bir de bu işlemcinin üstündeki gri yer büyük değil miydi? Benimki neden bu kadar minnak? Genişletmek için tıkla... Hocam bu mobil işlemci laptop işlemcisi bunu masaüstü bilgisayara takmaya çalışmadın değil mi?
Zbyrtmr dedi: Ş-şey bugün aldığım işlemciyi takarken tam oturmadı yerine ve bu yüzden çıkartırken sürttüm birazcık. Bu düzelir mi Eki Görüntüle 1846816 Eki Görüntüle 1846817 Genişletmek için tıkla... %15 ihtimalle sağ çıkar. Düzeltmeyi dene ama düzeltirken pinleri kopartma ihtimalinde var yani iki ucuda kör değnek olmuş hocam bu arada geçmiş olsun. Zbyrtmr dedi: Bir de bu işlemcinin üstündeki gri yer büyük değil miydi? Benimki neden bu kadar minnak? Genişletmek için tıkla... Hocam bu mobil işlemci laptop işlemcisi bunu masaüstü bilgisayara takmaya çalışmadın değil mi?