Eğik işlemci pinleri düzelir mi?

İşlemcinin ön yüzünde genelde modeli yazar. Arkadaşların dediği gibi laptop işlemcisibe benziyor. Ayrıca bu bilgisayarcı körmü acaba sana bunu veriyor. Gidip durumu anlat bence, işlemci yamulmasaydı iyiydi. Yine de şansını dene.

2 ay önce MSI B650 Carbon Wi-Fi aldım. 2 hafta önce kurulumunu yaptım ve ekrana görüntü gelmedi. İşlemciyi söktüm ve hazin son anakart 2 pin yamuk. Direk servise verdim 1000 TL istedi. Senin işlemciyi görünce benim anakartta ki sorun bile sayılmıyor(fiyat farkını saymaz isek)

Konu mizah amaçlı bunu görünce servisteki anakartım aklıma geldi

Hiçbir sorun olmamakla beraber sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Cillop gibi çalışır. (!)

Hocam ama ilk başta gerçekten de öyle bir hata yaptınız sandım.

Hocam öncelikle sıcak suya atın ve sonra işlemciye eski şeklini verebilirsiniz.Pinler için cımbız alıp çıkarıp yerine takabilirisiniz.Umarım yardımcı olmuşumudur.(!)

Hocam öncelikle sıcak suya atın ve sonra işlemciye eski şeklini verebilirsiniz.Pinler için cımbız alıp çıkarıp yerine takabilirisiniz.Umarım yardımcı olmuşumudur.(!)
Hocam sıcaklık önemli mi? Çekme, sünme falan yapmasın sonra.

Hocam ama ilk başta gerçekten de öyle bir hata yaptınız sandım.
Yok hocam çalışmayan bir işlemci dediğim gibi. Aslında anahtarlık yapmak için almıştım, üşenip yapmadım.

Adam billur geçmiş herkesle kimse mevzuyu ayrıkmamış. Muhtemelen hurda çöpe gidecek bir işlemciyi çıkardı pinleri pense yardımıyla eğdi, gırgırına böyle bir konu açtı.
Yok hocam, klavyenin köşesine yasladım. Metal sehpa gibi bir şey vardı araları boşluklu desenli. O araya sokup sokup ittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…