Enes Kahraman
Centipat
Daha fazla
Herkese merhabalar arkadaşlar. Üniversiteye başladığım süreçte bilgisayarın temel işlemleri gerçekleştirmede yeterli olduğunu düşünmüştüm lakin bir yere kadar faydasını görebildim çünkü tabletimin de olması gerektiğini hissettim. Şayet tutma konusunda ve de fiziksel yükten kurtulma konusunda tableti bir çözüm olarak gördüm. Yaklaşık olarak 12 ila 17 bin arasında kullanılabilecek güzel bir tablet aramaktayım. Yaklaşık olarak beni bi dört yıl boyunca sıkıntısız idare edecek bir şey arıyorum. Hafızası bakımından 128 GB yeterli olacağını düşünmekteyim. Bu kriterlere uyan ya da bu bütçenin bir miktar üzerinde güzel ve deneyimleriniz neticesinde kullanması zevkli olan bir tablet tavsiye edebilir misiniz.
Ek olarak söylemek isterim ki paket içeriğinde kalem de olursa mutlu olurum tavsiye edeceğiniz tabletin. Bir de diğer öğrencilerde Bluetooth'lu klavye merakı gördüm ama benim ihtiyacım yok düz bir kılıf da benim için yeterlidir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür etmekteyim.
İyi günler dileğiyle...
Ek olarak söylemek isterim ki paket içeriğinde kalem de olursa mutlu olurum tavsiye edeceğiniz tabletin. Bir de diğer öğrencilerde Bluetooth'lu klavye merakı gördüm ama benim ihtiyacım yok düz bir kılıf da benim için yeterlidir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür etmekteyim.
İyi günler dileğiyle...