Ataberkk Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:18 #1 İngilizceye YDS için yoğun bir şekilde çalışıyorum ama bir yerden sonra yardım gerekiyor. Sizce eğitim için hangisini alayım?
İngilizceye YDS için yoğun bir şekilde çalışıyorum ama bir yerden sonra yardım gerekiyor. Sizce eğitim için hangisini alayım?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 892 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:27 #2 Google AI Pro'yu tercih ederim. Özellikle NotebookLM işinizi kolaylaştıracaktır.
Seltsam Picopat Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:51 #3 ChatGPT olukça güzel olmasına rağmen limitler seni çok yoracaktır. Google Ai bu konuda daha iyi ve fazlaca aracı var.
ChatGPT olukça güzel olmasına rağmen limitler seni çok yoracaktır. Google Ai bu konuda daha iyi ve fazlaca aracı var.
Ataberkk Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:29 #4 cagr30 dedi: Google AI Pro'yu tercih ederim. Özellikle NotebookLM işinizi kolaylaştıracaktır. Genişletmek için tıkla... hocam gemini için eklentimi bu NotebookLM
cagr30 dedi: Google AI Pro'yu tercih ederim. Özellikle NotebookLM işinizi kolaylaştıracaktır. Genişletmek için tıkla... hocam gemini için eklentimi bu NotebookLM