lemonFPS Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar eğitim genel kullanım ve çizim için tablet alacağım. iPad Air 5. nesil (m1) iPad Pro ( M.2 ) Uzun yıllar kullanım için hangisini önerirsiniz fiyat farkını göz önüne alarak.
Arkadaşlar eğitim genel kullanım ve çizim için tablet alacağım. iPad Air 5. nesil (m1) iPad Pro ( M.2 ) Uzun yıllar kullanım için hangisini önerirsiniz fiyat farkını göz önüne alarak.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 5 Ekim 2023 #2 lemonFPS dedi: Arkadaşlar eğitim genel kullanım ve çizim için tablet alacağım. iPad Air 5. nesil (m1) iPad Pro ( M.2 ) Uzun yıllar kullanım için hangisini önerirsiniz fiyat farkını göz önüne alarak. Genişletmek için tıkla... Bütçe?
lemonFPS dedi: Arkadaşlar eğitim genel kullanım ve çizim için tablet alacağım. iPad Air 5. nesil (m1) iPad Pro ( M.2 ) Uzun yıllar kullanım için hangisini önerirsiniz fiyat farkını göz önüne alarak. Genişletmek için tıkla... Bütçe?
lemonFPS Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 İkiside uygun Ama gereksiz ve aşırıya kaçmak istemiyorum