Eğitim kursu önerisi

Daha fazla  
Sorbil veya Udemy arasında kaldım. Unity öğrenmek istiyorum, aynı zamanda İngilizce gibi konularda kendimi geliştirmek istiyorum ancak sadece video izleyerek bunu çözebileceğimi zannetmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 1000TL.

Sorbil veya Udemy arasında kaldım. Unity öğrenmek istiyorum, aynı zamanda İngilizce gibi konularda kendimi geliştirmek istiyorum ancak sadece video izleyerek bunu çözebileceğimi zannetmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 1000TL.
İkisi için de boşa para verme internette bedava sınırsız kaynak varken.
Unity için aynı hatayı ben yaptım gittim onlarca kurs aldım. BTK da unity eğitimi var tüm kurslara bin basar boşuna dünyanın parasını verdim sen yapma aynı hatayı.

Sorun şu, BTK akademide eğitimler kopuk kopuk. Örneğin unity öğrenme kursuna başlayacağım ama önce c# kursu diyor ve aynı anda yapılmıyor haliyle bir verimlilik olmuyor sıkıcı geçiyor.

Hocam kesinlikle para harcamanızı önermem. Ben ilk başta internetteki videolarla geliştirdim eğer çok çok ilerlemek istiyorsanız kurslara bakarsınız. Sevgi ve saygılarımla :)

Sorun şu, BTK akademide eğitimler kopuk kopuk. Örneğin unity öğrenme kursuna başlayacağım ama önce c# kursu diyor ve aynı anda yapılmıyor haliyle bir verimlilik olmuyor sıkıcı geçiyor.
Youtubeda da var tonla eğitim. Temel C# bilgisi yeter. Tabii ki önce biraz C# öğreneceksin yapacak bir şey yok ona.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı