Eğitim sistemi ne zaman değişir?

Deniz Ege Elmas

Centipat
Vallahi hocam şu son 2 haftada lisenin ilk sınavlarında canım okundu benim için. Kodlama yaparak öğrenmek en iyisi ama hal boyle olunca yani klâsik olunca kodlama aklıma gelmiyor, aşırı zorluyorlar vesaire. Bu lanet sistemden vazgecilir mi sizce, gecilirse ne zaman olur?

Dostum sistemden kastın ne? Dünyanın her ülkesinde sınavlar var ve ülkemizde öğretilen konular diğer ülkelerinkilerle aynı. Düzgün çalışırsan zorlanacağın bir ders yok lisede, çalışmadan olsaydı herkes yapardı zaten. Daha lisenin ilk sınavlarında böyle isyan ediyorsan iş hayatına hiç geçme bence.

Kodlama derken meslek lisesinde okuyorsunuz galiba lablarda bilgisayar varsa bize eskiden bilgisayardan sınav yaptırıyorlardı. Okuldan okula değişebilir.
Fen lisesi

İsyanım klasik sınav zorunluluğunun olması

@Deniz Ege Elmas, klasik sınav zorunluluğu kolay kolay kaldırılmaz. Tam tersine teşvik edilmeye çalışılıyor. Test sınav sitili, öğrenciyi tembelliğe itiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…