Eğitim stresi için ne yapılır?

Enver311

Femtopat
Herkes eğitim hayatımın en önemli yerinde olduğumu söylüyorlar ve bende elimden geldiğince çok çalışmaya çalışıyorum. Ancak ne kadar çalışırsam çalışayım yeterli hissetmiyorum. Sürekli "daha çok çalışmalıyım" diyen bir ses var içimde. Bu durum beni strese sokuyor ve çalışıyor gibi hissetmiyorum. Öğretmenlerim diğer sınıflara ve öğrencilere göre çok olağanüstüsün diyorlar. Fakat gittiğim okulun OBP puanı 75-80 gibi bir şey. Daha 9.sınıftayım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Çalış.

Cok takma hayatinin en eglenceli donemindesin 10. sinifa kadar zaten cok rahat bir sekilde gecersin sinifi yuksek notlarla.

Lise yıllarının en iyi dönemlerindesin. Asıl lise 11 12 de ciddiye biniyor. Yine çalış derslerini aksatma, planlı olarak çizelge tut. Her çalıştığın dersin süresini kaç soru çözdüğünü yaz o çizelgeye bu şekilde içinde asla yetersiz hissi olmayacak.

Daha 9. sınıfta okulu bu kadar kafaya takmana gerek yok. Eğitim hayatının en önemli yerinde de değilsin şu an haberin olsun. Genelde 9-10 boş geçer 11. sınıfta başlarsın derse tam gaz. 12 de aynı şekilde ders ile geçer sonra üniversite başlar. Kafaya takacağın hiçbir durum yok ortada. Umarım bu histen kurtulursun en kısa zamanda. Güveniyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…