Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et iyi seyirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et iyi seyirler.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 6 Kasım 2018 #2 Çözüm Almanya'yı taklit etmekten geçiyor. 2023'e kadar her şeyimizi onlara benzeteceğimiz yeni sistem zaten açıklandı. Tartışmaya gerek yok...
Çözüm Almanya'yı taklit etmekten geçiyor. 2023'e kadar her şeyimizi onlara benzeteceğimiz yeni sistem zaten açıklandı. Tartışmaya gerek yok...
Mertince Decapat Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2018 #3 Helal olsun.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 6 Kasım 2018 #4 Yeni bir nesil lazım. 2050'ye kadar en az benim bir umudum yok. Son düzenleme: 6 Kasım 2018
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 6 Kasım 2018 #5 Bu saatten sonra Türkiye'de eğitime çözüm getirilebileceğini sanmıyorum.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 6 Kasım 2018 #6 Dreamwalker dedi: Yeni bir nesil lazım. 2050'e kadar en az benim bir umudum yok. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar Avrupa ülkelerinin cogu uzay madencilgine baslayacak (Teori ve planlara göre) ve yazik güzel ülkeme
Dreamwalker dedi: Yeni bir nesil lazım. 2050'e kadar en az benim bir umudum yok. Genişletmek için tıkla... O zamana kadar Avrupa ülkelerinin cogu uzay madencilgine baslayacak (Teori ve planlara göre) ve yazik güzel ülkeme
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 6 Kasım 2018 #7 Neşeli Enginar dedi: O zamana kadar Avrupa ülkelerinin cogu uzay madencilgine baslayacak (Teori ve planlara göre) ve yazik güzel ülkeme Genişletmek için tıkla... Öyle deme abi helal erik projesinde dünya lideri oluruz =)
Neşeli Enginar dedi: O zamana kadar Avrupa ülkelerinin cogu uzay madencilgine baslayacak (Teori ve planlara göre) ve yazik güzel ülkeme Genişletmek için tıkla... Öyle deme abi helal erik projesinde dünya lideri oluruz =)