Eğitimde Karma Kaldırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lozanın gizli maddeleri diyenler vardı inandınız onlara kaynak yoktu onların da. Lozan hezimettir diyorlardı inandınız. Şimdi koskoca Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yapabileceklerini söylüyorum ama inanmıyorsunuz ne iş anlamadım.

Gazi Mustafa Kemal Paşa daha çok yaşasaydı modern tank ve nükleer silahlara yatırım yapıcaktı. Modern tanklarla önce Nazi Almanyası ile birlikte olucak ve Sovyet Rusyayı yenicekti. Sonra Almanlar İngiltere'yi alıcaktı. Sonra Atatürk yıpranmış bir orduya sahip Almanlara savaş açacak ve Sakarya Savaşı'nda yaptığı gibi muhteşek taktiklerle orayı da alıcaktı.

Sonra sömürgeci bir yayılım göstererek tankları Amerika'nın etrafına sererek Amerika'yı korkutacaktı. Amerika sömürgemiz olucaktı. Çini de sömürge alacaktı ama onu anlatmam yıllar sürer. Atatürk bu kadar büyük bir komutandı işte. Hala inanmıyorsunuz. Cahillik yapıyorsunuz hem de çok fena.

Yahu ben neye inanmışım beyefendi? Atatürk bir dehaydı zaten neyi tartışıyorsunuz? Ama kaynak lazım Dünya'yı ele geçirme planları için. Anladınız mı? Beni bir iki saniye içerisinde gizli maddelere inanan birisi olarak ilan etmekle kalmayıp, Lozan'ın hezimet olduğuna...

Cümleyi devam ettirmeye gücüm yetmiyor... Troll falan ise eğer modumda değilim maalesef. Hadi kaçtım kolay gelsin.

Evet inandınız. Lozan hezimettir diyenlerle aynı zihniyete sahipsiniz. Onlar da böyle diyordu Atatürk büyük bir komutan değildi dünyayı ele geçiremezdi diyorlardı. Siz de aynısını diyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…