Eğitimi İngilizce Olan Bİlgisayar Mühendisliği Fakülteleri

exe58

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim sizlere soracağım soru başlıkta da belirttiğim gibi eğitimi İngilizce olan üniversiteler hakkında en fazla bilgi almak istediklerim arasında YTÜ-İTÜ-İÜ ve diğer önemli üniversiteler var bu üniversitelerin İngilizce eğitimi nasıldır veya hangilerinde İngilizce eğitim vardır.Hazırlık sınavları zor mudur bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.

Boğaziçi ve Bilkent hariç hiçbir üniversitede değmez ingilizce bilgisayar mühendisliği. Diğerlerini hakkını veremez.

%30 veya %100 olarak iki bölüm var. İlla ingilizce mühendislik okunacaksa bu bogaziçi olmalı. Ha bana sorarsan adam gibi gidip %30 ingilizce Odtü'de okurum. Dilde kendini geliştirirsin zaten. İç piyasada zaten çok da önemli değil.

%30 veya %100 olarak iki bölüm var. İlla ingilizce mühendislik okunacaksa bu bogaziçi olmalı. Ha bana sorarsan adam gibi gidip %30 ingilizce Odtü'de okurum. Dilde kendini geliştirirsin zaten. İç piyasada zaten çok da önemli değil.
İş bulmak açısından İngilizce'nin önemi ne düzeyde acaba ?

Tabiki önemli. Dile hakim olan öne geçer. Benim anşatmak istediğim dediğin üniversitelerde ingilizce mühendislik eğitimi değmez. Adam gibi Türkçe okuyup kendini geliştirmek daha mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı