C# Eğitimi nasıl verilir?

eyuptekce

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller dilerim. Orta düzeyde C# bilgim var ve hala öğreniyorum. Udemy üzerinden satın aldığım kurs ile öğreniyorum. Bunun dışında tercihler açıklanana kadar evdeyim tabii. YouTube üzerinden öğrendiğim C# derslerini aynı fakat daha sade anlatmak istiyorum. Tüm gereksinimleri karşılıyorum (kulaklık, laptop vb.). Ayrıca ücretsiz anlatmak istiyorum. Yani hep birlikte öğrenmek ve gelişmek için tüm dersleri tamamen ücretsiz yapmak istiyorum. Fakat tek sorun isteyen kişileri nasıl bulurum? C# öğrenmek isteyen kişilere nasıl ulaşabilirim? Aklıma fikir gelmiyor açıkçası. Sizden tavsiye almak isterim.

Youtube video çekip at. Altına sosyal medya veya sana ulaşacakları bilgileri paylaşırsın böyle böyle adım atabilirsin.

En kolay yol YouTube üzerinden buna başlamak hocam kanal vs. bir şekilde bizimle paylaşırsanız biz de destekleriz.

En kolay yol YouTube üzerinden buna başlamak hocam kanal vs. bir şekilde bizimle paylaşırsanız biz de destekleriz.

Teşekkür ederim. Instagram üzerinden 1-2 kişi takip ediyor. Ve 1 kişi bile olsa yaparım beni mutlu eder. Zaten şu an başlayacağım için takipteler. O yüzden galiba bugün ilk kurulum videolarını falan anlatacağım.

YouTube video çekip at. Altına sosyal medya veya sana ulaşacakları bilgileri paylaşırsın böyle böyle adım atabilirsin.

Evet bugün itibarıyla başlayacaktım bende.

Zaten kaliteli ve düzgün bir anlatım lisanına sahipsen zaten millet seni takip eder ama unutma kalite seni diğer YouTubelardan sıyırır farklı bir alana yöneltir. Umarım ilerde Fpga tasarlayan, flux optimize eden, openGL yazan ve optimize eden veya Oyun Motoru yazan bir kişi olursun onlar hakkında video çekersin yolun açık olsun.

Çok teşekkür ederim değerli mesajın beni çok mutlu etti. İnsanlar artık tanınmak için reklam falan yapıyor. O yüzden sıfırdan birini izleyebilirler mi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…