Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gereksiz ışıklandırmaya, boyun kıracak yükseklikte televizyona ve 4 monitöre hiç mi hiç gerek yok. Güzel bir monitör, güçlü bir bilgisayar ve yeni nesil konsol yeterli diye düşünüyorum.
Ben elektronik hariç masa ışıklandırma o televizyonun yanindaki dekorasyon eşyalarını düşünüyorum 1080 li sistemim var zaten sadece dekor eşyaları ne kadar tutar acaba ?
7/24 eğlence odasında yaşamayacaksanız bu kadar para verip eğlence odası yapmaya değmez. Ayrıca o tavana astıkları tv nedir abi fıtıktan ölürsün. Omurilik sıvın kurur. O ışıklandırma nedir yahu. Epilepsi krizi geçirtir adama. Daha akılcı çözümlerle birkaç dekor eşya 2x 3x monitör oyun sistemi yeterlidir. Bu bile fazla lüks. Parası olan yapsın tabii lafım meclisden dışarı.