Eğlenceli ve ilginç yapay zeka platformu önerisi

WindowsPlus

Nanopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sizlerden bildiğiniz, dikkatinizi çeken, ilginç veya eğlenceli yapay zeka platformlar varsa paylaşmanızı isteyeceğim. (Yapay zeka aracı değil)

Ben başlıyorum: websim.ai
Websim AI platformunda kullanıcılar site tarzı ilginç şeyler yapıyorlar. Sınırsız istediğin kadar kullanabiliyorsun.

Son düzenleme:
Suno.com kendi şarkınızı yapabiliyorsunuz.

Suno.com kendi şarkınızı yapabiliyorsunuz.
Yapay zeka ile ilgilenen herkes Suno'yu bilir. O yüzden amacım bilinmedik şeyler üzerinden ilgi çeken veya eğlendiren yapay zeka platformları sunulursa herkesin faydası olur.

Beni şaşırtan bir yapay zeka platformu buldum. "Ask" bölümünden sorunuzu yazıyorsunuz. Sonra yapay zeka bir sayfa üzerinden cevabı veriyor. Sonra bu sayfayı insanlarla paylaşabiliyorsunuz: Feeddi

Siz de bu tarz ilginç şeyler araştırıp paylaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
chatluna.com ChatGPT'den daha fazla özelliği daha uyguna sunuyorlar. Ses üretme, görsel üretme, video üretme, ayt tyt soru üreticisi falan da var. ZekAI gibi dolandırıcı değil demo sürümü var 8000 kelime hakkı veriyor. Test kitaplarına para vermek yerine burdan soru üretip çözüyorum daha uygun ve daha kolay oluyor bence

Bir ara ZekAI vardı değil mi, dolandırıcı demenizin sebebi nedir? İlk başlarda reklam yapıyorlardı bir daha sesleri çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…