Ç çağan ak Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #1 Hangi tarafına yapistirmaliyim veya çalışmasını engeller mi?
Çözüm fercklenn 29 Eylül 2025 çağan ak dedi: Hangi tarafına yapistirmaliyim veya çalışmasını engeller mi? Genişletmek için tıkla... Engellemez, eski kart ise ön taraf isminin yazmadığı yer yeni ise de aynı şekil ön tarafına yapıştır.
çağan ak dedi: Hangi tarafına yapistirmaliyim veya çalışmasını engeller mi? Genişletmek için tıkla... Engellemez, eski kart ise ön taraf isminin yazmadığı yer yeni ise de aynı şekil ön tarafına yapıştır.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.184 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 29 Eylül 2025 #2 çağan ak dedi: Hangi tarafına yapistirmaliyim veya çalışmasını engeller mi? Genişletmek için tıkla... Engellemez, eski kart ise ön taraf isminin yazmadığı yer yeni ise de aynı şekil ön tarafına yapıştır. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
çağan ak dedi: Hangi tarafına yapistirmaliyim veya çalışmasını engeller mi? Genişletmek için tıkla... Engellemez, eski kart ise ön taraf isminin yazmadığı yer yeni ise de aynı şekil ön tarafına yapıştır.
KS KS Ç çağan ak Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #3 Benim kartım yeni olan önde fotoğrafım ve ismim arkada karekod var. Artı 0 Eksi
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.184 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 29 Eylül 2025 #4 çağan ak dedi: Benim kartım yeni olan önde fotoğrafım ve ismim arkada karekod var. Genişletmek için tıkla... Para yukleme isini metrodaki bankolardan yapmıyorsan isminin olmadigi yere yapistir. Kart numarani cekmeyi unutma. Artı 0 Eksi
çağan ak dedi: Benim kartım yeni olan önde fotoğrafım ve ismim arkada karekod var. Genişletmek için tıkla... Para yukleme isini metrodaki bankolardan yapmıyorsan isminin olmadigi yere yapistir. Kart numarani cekmeyi unutma.
KS KS Ç çağan ak Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #5 Teşekkürler. Artı 0 Eksi