Arkadaşlar amacım dertleşmek üzerime fazla gelmezseniz sevinirim. Üniversite okuyorum her şey çok iyiydi bir gün alakasız bir şekilde bir kızın beni kestiğini fark ettim o gün başkaları da bakıyordu dedim bana bakmıyordur zaten pek öz güvenim yok bu konuda. Diğer hafta göz göze geldik bu sefer ama yine emin olamadım kafasını çevirdi çünkü. Böyle birkaç kere gizli gizli bakarken fark ettim ama ben hiç öyle bakmıyordum muhabbetede giremedim hem tek takılıyordu hem de elinden telefon düşmüyordu zaten ya kulağında vızır vızır ya da paso chating dedim sevgilisi vardır biriyle bu kadar çok konuştuğuna göre. Sonra vize haftası haftası geldi bu coştu artık arkadaşıyla yakınıma gelip kesiyor benimle aynı sınıfta sınava giriyor TAA en önden ben en arkadayım yandan bana bakıyor hatta döndü de baktı bir ara sonra diğer gün yanımdan geçiyor bakıyor falan. Bende artık kötü oldum Instagram'sını buldum istek attım. Bekletti isteği bende dedim ilgisi yokmuş demek ki geri çekeyim benim mallığıma gelmiştir yanlış anlamışımdır derken kabul etti isteği GT attı ben de Instagram'yı falan düzenliyim dedim kabul etmedim hemen isteği zaten gece kabul etti dedim sabaha hallederiz. Sabahta dersimiz vardı o günde kesmedi zaten ben yine de kabul ettim dersten sonra. Bir saat sonra çıkartmış beni de kendide çıkmış ulan sinirlendim yazdım baştan niye reddetmiyorsun da böyle bir şey yapıyorsun ego tatmini mi yapıyorsun dalga mı geçmek amacın cart curt bir şeyler, zaten geri dönmedi de pek salladığınıda sanmıyorum ayrıca. Sinirliydim ben de takmadım kafaya fazla devam ettim okula da bunu nerede görsem sallamadan devam ettim. Bu sefer de arkadaşlar diyor sana bakıyorlar diye dedim dalga geçiyorlardır ne olacak keriz gibi düştüm bunun eline geçsin dalgasını. Bir hafta daha geçti bugün aynı sınıftayız en arkaya geçtim sırf denk gelmeyeyim diye de adam hocayla aynı hizada oturuyor hocaya bakarken fark ettim bunu ben bakıyor muyum diye yandan yokluyor. Canım sıkılıyor artık benimle dalga geçiyor dedim de bu artık öz güvenimi kırıyor. Bununla aynı sınıfa girince moralim bozuluyor bununla denk gelmediğimde mutlu mutlu geziyorum etrafta bunu görünce anksiyetem tutuyor. Artık sınıf değişeceğim 2. dönemi beklemem lazım. TAA var 1.5 ay ne yapayım derslere mi gitmesem imza attırsam da derstende geri kalmak istemiyorum. Biliyorum cevabı basit salla diyeceksiniz de travma oldu ne yapsam bilemiyorum. Sadece dertleşmek istedim. Düzgünce cevap veren olursa teşekkür ederim.