Sherit Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 140 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2024 #1 Temassız gibi okuttuğumuz için üstündede çip yok, bu yüzden merak ettim. Siyah çizgiden mi okuyor? Nasıl okuyor?
Temassız gibi okuttuğumuz için üstündede çip yok, bu yüzden merak ettim. Siyah çizgiden mi okuyor? Nasıl okuyor?
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 9 Mayıs 2024 #2 Sherit dedi: Temassız gibi okuttuğumuz için üstündede çip yok, bu yüzden merak ettim. Siyah çizgiden mi okuyor? Nasıl okuyor? Genişletmek için tıkla... Yönü fark etmiyor istediğiniz yönden okutabilirsiniz.
Sherit dedi: Temassız gibi okuttuğumuz için üstündede çip yok, bu yüzden merak ettim. Siyah çizgiden mi okuyor? Nasıl okuyor? Genişletmek için tıkla... Yönü fark etmiyor istediğiniz yönden okutabilirsiniz.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 9 Mayıs 2024 #3 Kart üzerindeki barkodu okuyor.