Kirman080 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 31 19 Şubat 2020 #1 eGPU bağlantılarını sorunsuz yaptım ama ne bir hareket var ne de PC'de gözüküyor. Sadece ilk başta yanlış bağlantı yaptım, biraz duman çıktı ekran kartından. Acaba sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2020
eGPU bağlantılarını sorunsuz yaptım ama ne bir hareket var ne de PC'de gözüküyor. Sadece ilk başta yanlış bağlantı yaptım, biraz duman çıktı ekran kartından. Acaba sorun olur mu?
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 19 Şubat 2020 #2 Yanlis baglanti yaptim ve ekran kartindan duman cikti demissiniz. Ekran kartiniz hasar gormustur. Diger bilesenlere de vermis olmasi muhtemel. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2020
Yanlis baglanti yaptim ve ekran kartindan duman cikti demissiniz. Ekran kartiniz hasar gormustur. Diger bilesenlere de vermis olmasi muhtemel.
Mahmut1246 Centipat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 372 Çözümler 4 19 Şubat 2020 #3 Ekran kartı kısa devre yapmıştır ve bozulmuştur bence.
Kirman080 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 31 19 Şubat 2020 #4 Mahmut1246 dedi: Ekran kartı kısa devre yapmıştır ve bozulmuştur bence. Genişletmek için tıkla... 8 pinlik bağlantı varya, anakartın ana güç bağlantısından kalan dört pini bağlamıştım. Dönüştürücüde eGPU kısmı yeşil ışık yanıyor, sıkıntı yok. Ama ekran kartı sıkıntı sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2020
Mahmut1246 dedi: Ekran kartı kısa devre yapmıştır ve bozulmuştur bence. Genişletmek için tıkla... 8 pinlik bağlantı varya, anakartın ana güç bağlantısından kalan dört pini bağlamıştım. Dönüştürücüde eGPU kısmı yeşil ışık yanıyor, sıkıntı yok. Ama ekran kartı sıkıntı sanırım.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Şubat 2020 #5 Kirman080 dedi: 8 pinlik bağlantı varya, anakartın ana güç bağlantısından kalan dört pini bağlamıştım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Dönüştürücü kartın üzerindekine mi? Yoksa ekran kartının üstündekine mi?
Kirman080 dedi: 8 pinlik bağlantı varya, anakartın ana güç bağlantısından kalan dört pini bağlamıştım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Dönüştürücü kartın üzerindekine mi? Yoksa ekran kartının üstündekine mi?
Kirman080 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 31 19 Şubat 2020 #6 SideWinder dedi: Nasıl yani? Dönüştürücü kartın üzerindekine mi? Yoksa ekran kartının üstündekine mi? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü deki 4 pine taktım mal gibi ya sonra duman çıktı ekran kartından ama dönüştürücüde yeşil ışık yanıyor ama ekran kartında ses yok
SideWinder dedi: Nasıl yani? Dönüştürücü kartın üzerindekine mi? Yoksa ekran kartının üstündekine mi? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü deki 4 pine taktım mal gibi ya sonra duman çıktı ekran kartından ama dönüştürücüde yeşil ışık yanıyor ama ekran kartında ses yok