eGPU (Gaming box) Thunderbolt 3 anakartta çalıştırma

Ahmet DAL

Zeptopat
Daha fazla  
E GPU (Gaming box 3080 Gigabyte Aorus model 2x) satın altım Newegg firmasından, ardından Laptop'umda Thunderbolt 3 girişi olmadığı için ve diğer yöntemleri denemek istemediğimden dolayı bilmediğimden de kaynaklanan bir şekil olsa gerek. Korktum açıkcası uyarılar aldım Monster tarafından yaparsanız anakartınızda problem oluşacak gibi. Bende hemen bir toplama PC tarzı bir anakart aldım 2 çıkışı olan Thunderbolt 3 (zor olsa da buldum. ASUS Pro ws W480-ACE Intel Z490)
Ardından buna işlemci olarak grafik işlemcili (Intel Core i3-10100 Comet Lake Quad Core 3.6 GHz LGA 1200 65W BX8070110100 desktop Processor Intel UHD Graphics 630) satın aldım ve güç olarak da Gametech GTP-750M 750W 80 Plus Gold modüler Power Supply PC güç kaynağı satın aldım. RAM olarak da idare etsin diye.
Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 RAM AX4U300088G16A-SR30 satın aldım.

Sizden istediğim yardım ise arkadaşlar:
  1. Thunderbolt 3 çıkışlarını nasıl aktif olarak kullanırım 2X Gaming box var elimde.
  2. Eksik bir ürün var mı onu bilmiyorum o konuda
  3. 3; BIOS ayarlarını nasıl yapacağım. (ürünlerin tamamı çarşamba günü elime geçecek arkadaşlar)
  4. Thunderbolt 3 çıkışından istediğim gücü alabilir miyim (mining açısından)
Yanlış olur eksik olur ürün vs. almış mıyım tam bilgilendirilmek isterim siz değerli ustalarımın kardeşlerimin yardımını istiyorum seviliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı