Leomando Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 84 Yer Tel Aviv Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar meraklısı 31 Mart 2020 #11 xearhtain dedi: Intel - AMD fark etmez fakat laptopa e-GPU takmak, onunla uğraşmak... Ne kadar mantıklı? Adı üstünde lap-top diz-üstü amacı taşınabilir olması. Elinizdeki laptop ı satıp üzerine bütçe ekleyip yeni bir makine almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Aga ben biraz uğraşmayı seviyorum hobi olarak yani hoşuma gidiyor hem tecrübe ediniyorum hemde bilgileniyorum <3.
xearhtain dedi: Intel - AMD fark etmez fakat laptopa e-GPU takmak, onunla uğraşmak... Ne kadar mantıklı? Adı üstünde lap-top diz-üstü amacı taşınabilir olması. Elinizdeki laptop ı satıp üzerine bütçe ekleyip yeni bir makine almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Aga ben biraz uğraşmayı seviyorum hobi olarak yani hoşuma gidiyor hem tecrübe ediniyorum hemde bilgileniyorum <3.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 31 Mart 2020 #12 Leomando dedi: Aga ben biraz uğraşmayı seviyorum hobi olarak yani hoşuma gidiyor hem tecrübe ediniyorum hemde bilgileniyorum <3. Genişletmek için tıkla... Masaüstü sistem alıp istediğin gibi modifikasyon yapabilirsin onu anlatmaya çalışıyorum fakat yinede siz bilirsiniz. İyi eğlenceler
Leomando dedi: Aga ben biraz uğraşmayı seviyorum hobi olarak yani hoşuma gidiyor hem tecrübe ediniyorum hemde bilgileniyorum <3. Genişletmek için tıkla... Masaüstü sistem alıp istediğin gibi modifikasyon yapabilirsin onu anlatmaya çalışıyorum fakat yinede siz bilirsiniz. İyi eğlenceler
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #13 Ben de bir konu açtım. Bu aralar ben de yapmayı düşünüyorum eGPU işini birazdan size link atarım yardımcı olmak isterseniz
Ben de bir konu açtım. Bu aralar ben de yapmayı düşünüyorum eGPU işini birazdan size link atarım yardımcı olmak isterseniz
Leomando Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 84 Yer Tel Aviv Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar meraklısı 31 Mart 2020 #14 xearhtain dedi: Masaüstü sistem alıp istediğin gibi modifikasyon yapabilirsin onu anlatmaya çalışıyorum fakat yine de siz bilirsiniz. İyi eğlenceler Genişletmek için tıkla... Masaüstüm var aslında bircok bilgisayar var onları hayata döndürmek istiyorum HP compaq var 2009 cıkışlı yatıyor onu da canlandıracağım inş T3tracon dedi: Ben de bir konu açtım. Bu aralar ben de yapmayı düşünüyorum eGPU işini birazdan size link atarım yardımcı olmak isterseniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır aga takılırız ama biraz pahalı sanki aparat .
xearhtain dedi: Masaüstü sistem alıp istediğin gibi modifikasyon yapabilirsin onu anlatmaya çalışıyorum fakat yine de siz bilirsiniz. İyi eğlenceler Genişletmek için tıkla... Masaüstüm var aslında bircok bilgisayar var onları hayata döndürmek istiyorum HP compaq var 2009 cıkışlı yatıyor onu da canlandıracağım inş T3tracon dedi: Ben de bir konu açtım. Bu aralar ben de yapmayı düşünüyorum eGPU işini birazdan size link atarım yardımcı olmak isterseniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır aga takılırız ama biraz pahalı sanki aparat .