eGPU ile Quadro RTX 4000 iMac Intel i7'ye eklenebilir mi?

Odd Tussle

Yoctopat
Daha fazla  
eGPU ile Quadro RTX 4000 iMac Intel i7'ye eklenebilir mi? Çok faydası olur mu? Gerekirse IMac'i IOS'tan Windows'a da çevirebilirim.

Blender ile 3D modelleme ve animasyon yapıyorum. IMac'imin şu anki performansından memnun değilim. Elimde boşta olan bir Quadro RTX 4000 ekran kartı var. Olabildiğince en kestirme yol ile en yüksek performansı elde etmek istiyorum (herkes gibi). İzah ettiğim bu durum bir çözüm olur mu? Gerekirse IMac'i IOS'tan Windows'a da çevirebilirim, yeter ki iyi bir performans alabileyim.

IMac'in özellikleri:
-iMac (retina 5k, 27-inch, 2017)
-İşlemci: 4,2 GHz dört çekirdekli Intel Core i7.
-Bellek: 36 GB 2400 MHz DDR4.
-Grafikler: Radeon Pro 575 4 GB.

Cihazınızda Thunderbolt 3 girişi varsa bu video size yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Thunderbolt 3 girişi var lakin bu videodan cevap alamadığım sorular şunlar:

1. Fark eder mi bilmiyorum lakin videoda MacBook üzerine konuşulmuş ben ise iMac için soruyorum.
2. Quadro RTX 4000 ekran kartını destekler mi ve ne gibi bir etkisi olur?
3. Windows'a çevirmem gerekir mi ve nasıl bir etkisi olur?

Asus XG-STATION-PRO Thunderbolt 3 eGPU ile iMac i7'ye Quadro RTX 4000 eklenebilir mi?​

Konuyla alakalı hiçbir fikrim yok açıkçası videoyu paylaştım sadece. @Recep Baltaş görürse belki yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…