Egsoz fan gerekli mi?

Uzun kullanımda sıcaklıklar normalse hayır egzoz fan olmasa da olur ve hiçbir sorun olmaz.
Valla hocam akşama kadar bilgisayar açık 2-3 saat oynuyorum ultra ayarlarda işlemci 55 derecelerde işlemcim Ryzen 7 5700x ekran kartım ise dediğim gibi 60 derecelerde geziyor boşta ise bileşenler 30 derecelerde

Hayır extra fan eklemek zorunda değilsin o zaman. Fanın amacı zaten parçaları istediğin sıcaklıklarda tutabilmek değil mi?

Egzoz fanı takarsan belki diğer fanlar daha düşük RPM'de çalışır aynı sıcaklıkta tutmak için. Ses sorunu yoksa yine takmaya gerek yok.

Kasanın hava akışı iyi zaten. Üste taktığın sıvı soğutma fanları zaten dışarı hava üflüyordur diye tahmin ediyorum. Yani onlar egzozdur.

Zaten benim bu kasa phanteks p500a hava sirkülasyonu yönünden çok övülen bir kasa olduğu için almıştım o zaman gerek yok almaya ileride lazım olursa 120mm yeterli olur mu ?

Evet 140mm de destekliyor. Kaliteli 140mm sessiz bir fan iyi olur. Bulamazsan 120mm de olur. Şu anlık ihtiyacın yok. Yazın havalar ısınınca odanda klima vs yoksa o zaman alınabilir.

Evet 140mm de destekliyor. Kaliteli 140mm sessiz bir fan iyi olur. Bulamazsan 120mm de olur. Şu anlık ihtiyacın yok. Yazın havalar ısınınca odanda klima vs yoksa o zaman alınabilir.
Tamam sağolasın öyle yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…