R Rqeix Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Merhaba, kafamda egzama var sanıyorum çok kaşınıyor, kepekli ve dökülüyor. Sizce ne yapmalıyım hangi şampuanı almalıyım?
Merhaba, kafamda egzama var sanıyorum çok kaşınıyor, kepekli ve dökülüyor. Sizce ne yapmalıyım hangi şampuanı almalıyım?
Arsenicer Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 162 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Mayıs 2025 #2 Rqeix dedi: Merhaba, kafamda egzama var sanıyorum çok kaşınıyor, kepekli ve dökülüyor. Sizce ne yapmalıyım hangi şampuanı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Normal kepek şampuanları ile geçmiyorsa eczaneden kepek şampuanı alabilirsiniz oda Çare olmazsa Muhtemelen Egzama olabilir Dermatolojiye ve cildiyeye randevu almanızı öneririm.
Rqeix dedi: Merhaba, kafamda egzama var sanıyorum çok kaşınıyor, kepekli ve dökülüyor. Sizce ne yapmalıyım hangi şampuanı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Normal kepek şampuanları ile geçmiyorsa eczaneden kepek şampuanı alabilirsiniz oda Çare olmazsa Muhtemelen Egzama olabilir Dermatolojiye ve cildiyeye randevu almanızı öneririm.
BenBaltazar Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #3 Eğer sarı pul şeklinde dökülüyorsa seboreik dermatittir.