B Barış Şentürk Ziyaretçi 22 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar fanı bunun neresine takacağım yardımcı olur musunuz ?
P P.Maykıl Hectopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2014 #2 En altta PWR_FAN yazan 3 pin lik yere takabilirsin.
BlackBelt Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 460 Makaleler 4 Yer İstanbul/Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2014 #3 Ram slotlarının sağ alt kısmında kalan PWR_FAN ya da SYS_FAN yazan slotlara takabilirsiniz. Ben başka slot göremedim.
Ram slotlarının sağ alt kısmında kalan PWR_FAN ya da SYS_FAN yazan slotlara takabilirsiniz. Ben başka slot göremedim.
C Cengiz Çelik Hectopat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 812 Yer KKTC-Guzelyurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 22 Haziran 2014 #5 İlk PCI-E 1x slotunun sağında, ses portlarının arkasında NB_FAN diye bir yer var oraya da takılıyor olabilir ama emin değilim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2014
İlk PCI-E 1x slotunun sağında, ses portlarının arkasında NB_FAN diye bir yer var oraya da takılıyor olabilir ama emin değilim.