Egzoz fan içeri hava verirse ne olur?

Hocam öyle bir kasaysa problem var bu işte. İmkanı yok yaz aylarında 60 dereceyi geçmemesinin önü kapalı kasa ile. Az yüke sokuyorsanız normal tabii de ben sağlam yüke soktuğunuzu düşündüm.

Yok hocam ben sadece CS:GO oynuyor ve internette video film izliyorum.

Hmm egzoz göbekteymiş. Saçma geldi epey. Basit fizik, ısınan hava yükselir. Egzoz fanlar bu yüzden tepede ve arka panelin üst kısmında olur.

PSU sıcak hava çekiyor kasa içerisinden. O kısım kesinleşti. Senin sorunun kasanın fan yerleşiminden daha çok.

Ayrıca kasan önden hava alıyor, menfezleri var.

Hocam ben kasaya elimi vuramıyorum utanmasam yumurta haşlıcam üstünde
Hani beterin beteri var diyorlar ya öyle bir şey

Fan var mı kasanda hocam sende mi fansız kullanıyorsun ve o kadar ısınmaya oyun oynamaya devam ediyor musun korkmadan

O konuda haklısınız. PSU can çekişiyor içerde.

Fan var mı kasanda hocam sende mi fansız kullanıyorsun ve o kadar ısınmaya oyun oynamaya devam ediyor musun korkmadan
Bende kasa üstü ve gpu altındaki de dahil toplam 9 fan var

Biraz abartmış olabilirim ama uğraşması ve yakaladığım görsellik çok keyif verici.

O zaman sadece egzoz fanı taksam dışarıya hava atacak şekilde olur mu hocam?

Bende kasa üstü ve GPU altındaki de dahil toplam 9 fan var

Biraz abartmış olabilirim ama uğraşması ve yakaladığım görsellik çok keyif verici.

Eki Görüntüle 1471651

Eki Görüntüle 1471652

Hocam dikkat et kasa havalanmasın sen uzay mekiği yapmışsın ya

O zaman sadece egzoz fanı taksam dışarıya hava atacak şekilde olur mu hocam?
PSU'ya temiz hava gerekiyor şu anki görüntüde bence. Kasada hiç hava girişi yoksa en azından psu zaten dışarıya hava atıyorken diğer fan içeriye hava verse olur bence.

PSU'ya temiz hava gerekiyor şu anki görüntüde bence. Kasada hiç hava girişi yoksa en azından PSU zaten dışarıya hava atıyorken diğer fan içeriye hava verse olur bence.

Egzoz fanını içeri hava vermesi için ayarlayıp yan kapağı kesip dışarı hava atması için ayarlayacaktım bende aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…