Jfp1' var bir tane RGB orada takılı imiş oraya taksam olur mu şu an test amaçlı farklı anakartta deniyorum da fanlar yeni geldi kontrol amaçlı çalışmıyorsa iade etmek için.
Jfp1' var bir tane RGB orada takılı imiş oraya taksam olur mu şu an test amaçlı farklı anakartta deniyorum da fanlar yeni geldi kontrol amaçlı çalışmıyorsa iade etmek için.
Hava akışı temel olarak bu olmalı. Yani bir yerden alır yine o doğrultuda hava akmaya devam ederek diğr yerden çıkar. Bir rüzgar tüneli oluşturman gerekir yani. Senin kasa modelin bu durum çok da düşünülerek üretilmemiş. Eski tip mantıkta maalesef. Eğer kasanın yan kapağına fan takacaksan içeriye hava üfleyecek şekilde fanı konumlandır, arkadaki fan da dışarıya hava üfleyecek şekilde olsun. Eğer kasnaın yanına fan takmayacaksan arkaya taktığın fan dışarıdan içeriye hava versin ki biraz serin havayla beslemiş olursun kasanı ve kasa içi ambiyans ısısı da düşer.
Arkadaşlar kasam çok ufak. Acaba egzoz fanını dışarıdan içeri temiz hava alacak şekilde taksam, kasanın da yan kapağını kesip 12cm fanı içeriden dışarıya sıcak havayı atacak şekilde yapsam olur mu?
Taktım kasaya reis fan dışarı üflüyor şu an sanırım doğru taktım. Ama taktıktan sonra bilgisayar siyah ekranda kaldı bir sonra tekrar çalıştırdım kapatıp masaüstünde dondu bu sefer mouse klavye çalışmadı tekrar kapatıp açtım düzeldi şu an acaba fanı yanlış sokete mi taktım diye düşündüm ama öyle olsa fan çalışmazdı bilgisayarı açınca WattMan ayarları geri yüklebdi falan dedi korktum yav.